Anne Weyde
Blivande Mäklare

-97 började jag jobba som flygvärdinna och där och då var det mitt drömjobb. Tänk att få vara en del av en person eller en familjs drömresa eller drömsemester. Lyssna till förväntningar, höra pirret och glädjen, kanske kunna skjuta till ett litet tips eller två. Men framförallt, med fingertoppskänsla och service göra min del av upplevelsen till nått extra.

Min känsla för människor och service har jag tagit med mig i arbetslivet, nu senast kommer jag ifrån mediebranchen där jag jobbat som säljare, främst digitala medier. Och det var här mitt nya drömjobb fick energi. Genom att jobba med Riksmäklarens marknadsföring fick jag berättelser och insikt om yrket och kände att det här, fastigehtsmäklare, måste ju vara världens roligaste jobb!

Tänk att få jobba med människor (inte organisationsnummer) och vara en del av deras största affär i livet, som ju en bostadsaffär är. Att få vara en del av förväntningar, pirr och drömmar. Men också funderingar, utmaningar och krångel.

Att verkligen få se människorna bakom affären och vara en mäklare genom livet.

Riksmäklaren är ett företag som infriar drömmar, här har jag fått möjlighet att jobba som koordinator samtidigt som jag studerar på dubbel hastighet för att så fort som möjligt kunna komma ut och jobba som mäklare. Jag är engagerad, driven med en hög servicenivå. Jag ställer höga krav på mig själv, kapar ingar hörn och går en extra mil.

Anne Weyde – Din blivande Mäklare genom livet