50
Anne Weyde
Fastighetsmäklare

Från Flygvärdinna till Mäklare genom livet

-97 började jag jobba som flygvärdinna och där och då var det mitt drömjobb. Tänk att få vara en del av en person eller en familjs drömresa eller drömsemester. Lyssna till förväntningar, höra pirret och glädjen, kanske kunna skjuta till ett litet tips eller två. Men framförallt, med fingertoppskänsla och service göra min del av upplevelsen till nått extra.

Min känsla för människor och service har jag tagit med mig i arbetslivet, nu senast kommer jag ifrån mediabranchen där jag jobbat som säljare, främst digitala medier. Och det var här mitt nya drömjobb fick energi. Genom att jobba med Riksmäklarens marknadsföring fick jag berättelser och insikt om yrket och kände att det här, fastighetsmäklare, måste ju vara världens roligaste jobb!

Tänk att få jobba med människor (inte organisationsnummer) och vara en del av deras största affär i livet, som ju en bostadsaffär är. Att få vara en del av förväntningar, pirr och drömmar. Men också funderingar, utmaningar och krångel. Att verkligen få se människorna bakom affären och vara en mäklare genom livet.

Med service, passion och engagemang går jag en extra mil för att du ska bli 100% nöjd med din bostadsaffär.

Anne Weyde – Din Mäklare genom livet

Beställ en värdering av Anne

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Anne dig inom kort. Tack på förhand!

Anne Weyde har för tillfället följande bostäder till salu