Riksmäklaren Plus

En bostad märkt med Riksmäklaren Plus (rm+) innebär att det är en kommande försäljning och att försäljningen förväntas starta så snart som möjligt, inom några månader eller inom något eller några år etc. Tjänsten gynnar både säljare och spekulanter.

Riksmäklaren Plus (rm+)

En bostad märkt med Riksmäklaren Plus (rm+) innebär att det är en kommande försäljning och att försäljningen förväntas starta så snart som möjligt, inom några månader eller inom något eller några år etc. Tjänsten gynnar både säljare och spekulanter. Säljaren väljer att lägga ut sin bostad som Riksmäklaren Plus (rm+) dv.s kommande försäljning för att öka sina chanser att hitta en köpare av sin bostad. Spekulanten söker en bostad och ges möjligheten att göra en bevakning som motsvarar förväntningarna vad gäller vilket område, pris och storlek. Ett enkelt sätt för spekulanten att inte riskera att missa chansen att köpa sin drömbostad.

Läs mer nedan om vad Riksmäklaren Plus (rm+) gör för dig som säljare respektive för dig som söker bostad. 

Riksmäklaren Plus – Säljare

Inom några dagar från att förmedlingsuppdraget har undertecknats rekommenderar vi att bostaden läggs ut som Riksmäklaren Plus (rm+). Då visar vi att bostaden är en kommande försäljning för de som gjort en bevakning på just den typen av bostad och på så vis samlar vi hela tiden in intresserade spekulanter som vi bearbetar. Detta inför att vi lägger ut bostaden till salu på bostadsmarknaden. Oavsett om tanken är att starta försäljningen av din bostad så snart som möjligt, inom några månader eller inom något eller några år etc. ökar vi våra chanser att få bostaden såld och att en lycklig spekulant får köpa sin drömbostad.

Din mäklare berättar gärna mer.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella funderingar. Tel. 018-13 98 50 eller mejl: info@riksmaklaren.se

Vi önskar dig ett stort lycka till med din försäljning!

Riksmäklaren Plus – Söker bostad

Vet du var du vill bo men det finns just nu ingenting till salu som motsvarar dina förväntningar? Riksmäklaren Plus (rm+) gör det enkelt för dig som spekulant.

Du som spekulant ökar dina chanser att hitta din drömbostad genom att göra en bevakning. Det gör du genom att registrera dig i formuläret nedan, ange dina önskemål och välja ifall du vill bli uppdaterad via sms eller mejl. Om du anger dina önskemål kommer du så snart ett objekt publiceras som motsvarar dina krav få ett sms eller mejl.

Vårt utbud av Riksmäklaren Plus (rm+) bostäder uppdateras regelbundet. Vanligtvis publiceras våra bostäder inom några dagar efter undertecknat förmedlingsuppdrag. Dessa bostäder ligger då vanligtvis bara ute på vår hemsida och är en kommande försäljning. Försäljningen av bostaden kan då starta så snart som möjligt, inom några månader eller inom något eller några år etc. Om du hittar något av intresse fyll i en intresseanmälan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella funderingar. Tel. 018-13 98 50 eller mejl: info@riksmaklaren.se

Är du redan medlem? Logga in nedan.

Vi önskar dig ett stort lycka till med att hitta din drömbostad!

 

Registrera dig i Riksmäklaren Plus

Ange koden du fått via sms

Logga in i Riksmäklaren Plus

Glömt ditt lösenord till Riksmäklaren Plus