När du ska sälja kommer frågorna

Riksmäklaren Uppsala är ett av Uppsalas marknadsledande företag. Vi hjälper dig till en lyckad affär.

Vi förstår att frågorna är många när du ska sälja din bostad. Vi berättar gärna mer om vår moderna och flexibla mäklartjänst, våra tilläggstjänster och om hur vi jobbar för att vara din Mäklare genom livet! Rådgör med någon av våra erfarna och kunniga mäklare. Kontakta oss.

Vi arbetar efter Riksmäklarmetoden som i korthet innebär:

Steg 1. Besök i Er bostad
Möjligheten finns alltid att ta mötet via ett videosamtal. Tillsammans med dig går vi igenom bostadens skick och värde.

Steg 2. Styling
Vi erbjuder alltid stylingkonsultationer till våra kunder. Dessa kan ske via; personligt möte i hemmet eller videosamtal. Antingen av vår inredare Hanna eller någon av våra samarbetspartners.

Steg 3. Fotografering
Vår professionella fotograf Samir kommer hem till dig och tar bilder som sedan används i marknadsföringen av din bostad.

Steg 4. Bostadspresentation
Vi ordnar en presentation av din bostad som används i marknadsföringen av din bostad.

Steg 5. Riksmäklaren Plus
Vet du vart du vill bo men det finns just nu ingenting till salu som motsvarar dina förväntningar? Skapa en bevakning i vårt spekulantregister Riksmäklaren Plus och håll dig automatiskt uppdaterad när det kommer ut bostäder som motsvarar dina önskemål.

Steg 6. Marknadsföring
Vi hittar fler spekulanter med en modern marknadsföringsstrategi. Våra mäklare berättar gärna mer.

Steg 7. Visning
Tillsammans bestämmer vi vilken typ av visningar som passar Er. Vi erbjuder privata- och öppna visningar i bostaden men det går även bra att ha privata- och öppna onlinevisningar.

Steg 8. Budgivning, kontraktsskrivning
Under hela försäljningsprocessen får du fortlöpande information om budgivningen. Den går även att följa online.

Steg 9. Tillträde
Här sker den ekonomiska uppgörelsen med köparen och nycklar lämnas över.

Steg 10. Mäklaren genom livet
Försäljningen av din bostad är klar. Vi hoppas att du är nöjd och ser fram emot att höra ifrån dig framöver oavsett om det gäller värdering, frågor eller ny försäljning.

Riksmäklaren Plus (rm+)

Inom några dagar från att förmedlingsuppdraget har undertecknats rekommenderar vi att bostaden läggs ut som Riksmäklaren Plus (rm+). Då visar vi att bostaden är en kommande försäljning för de spekulanter som gjort en bevakning på just den typen av bostad och på så vis samlar vi in intresserade spekulanter inför att vi lägger ut bostaden till salu på bostadsmarknaden. Oavsett om tanken är att starta försäljningen av bostaden så snart som möjligt, inom några månader eller inom något eller några år etc. ökar vi våra chanser att få bostaden såld och att en lycklig spekulant får köpa sin drömbostad.

Din mäklare berättar gärna mer.

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella funderingar. Tel. 018-13 98 50 eller mejl: info@riksmaklaren.se

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.