50
Såld
ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 4 - UPPSALA

Kvadratsmart i modernt hus.

Bostadsrättslägenhet 1 rok 31 kvm 2 290 kr/mån 1 495 000 kr Slutpris 1 495 000 Kr Budhistorik
Torgny Segerstedts allé 4 1 495 000 kr

Kvadratsmart i modernt hus.

Välkomna upp till våning fyra och den här trivsamma och moderna lägenheten om 31 kvm utan insyn och med extra takhöjd. Huset och bostäderna är ritade av det framgångsrika danska arkitektkontoret Christensen & Co.

Lägenheten är stilren med genomtänkt och funktionell planlösning i populära Rosendal, mitt emot USIF Arena. En perfekt lya för studenten, dig som tar första steget hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet med låg månadsavgift. Den yteffektiva bostaden med 3,1 meter i tak på högsta punkt ger en rymlig hall med bra förvaringsutrymmen, stort badrum med helkaklade väggar, dusch, tvättmaskin och torktumlare, välutrustat kök i öppen planlösning med rummet som har ett härligt ljusinsläpp med sina stora och fina fönster. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan.

Rosendal - nära till allt. På 15 minuter cyklar du in till centrum. Här bor du granne med Stadsskogens naturreservat, bra träningsmöjligheter finns både utomhus och inomhus. På USIF Arena spelar du tennis, padel, gymmar eller går på gruppträning. Även One Way erbjuder ett brett utbud av träning, liksom Uppsala danscenter tvärsöver gatan. Rosendal växer så det knakar med spännande byggprojekt och många olika storlekar på bostäderna. Fullt av energi. ICA, Hemköp, restauranger, apotek, Handelsbanken, Blomsterlandet mm gör att det mesta du behöver finns i din direkta närhet. Café Kvarteret har blivit en knutpunkt i området, här flirtar man med tv-serien Vänner och Central Perk och bjuder på både härlig inredning, vinprovning, standup comedy och musik quiz.

Akademiska, Ultuna, SLU och Ångströms ligger bara några minuter bort. Inom bekvämt avstånd finns även förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig snabbt till E4:ans påfart på bara 5 minuter, och längs Fyrisån finns fina vägar för dig som vill promenera, springa eller cykla.

Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkomna på visning!

Anne Weyde - mäklaren genom livet.

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
Patrik Törner
Fastighetsmäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2015
Rum
1 rum och kök
Boarea
31 m²
Månadsavgift
2 290 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg som är tecknat genom föreningens försäkring, Individuell mätning av el och varmvatten debiteras av föreningen. Utöver månadsavgiften tillkommer 95 kr/mån för bredband ifrån Tele2.)
Pris
1 495 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
301 717 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Trevlig hall med gott om plats för att hänga av kläder, skor och väska. Tre garderober som ger dig förvaringsutrymme samt ett städskåp. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

KÖK/VARDAGSRUM:
Från hallen kommer du in i lägenhetens trivsamma vadragsrum med köksdel. Köket är ifrån Vedum med vita släta luckor. Den maskinella utrustningen är ifrån Electrolux och består av kyl/frys, hällspis/ugn, inbyggd micro och fläkt. Rummet ger många möbleringsmöjligheteroch har stora fina fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Utsikt mot USIF Arena vilket ger fönstren i söderläge. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

BADRUM:
Rymligt badrum med helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Här är inrett med dusch, handfat med kommod, toalett, spegel tvättmaskin och torktumlare. Tvätt och tork är ifrån Electrolux. Installerat när huset byggdes 2015.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen hyr ut 22 st p-platser i varmgarage, varav 3 st av dem hyrs ut till verksamheterna i lokalerna, kostnad om 1000 kr/mån. Kösystem tillämpas. Alla platser uthyrda och det är 1 i kö. 6 av dessa är el-platser.
Frågor om garageplatser: garage@smaragden.nu

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 31 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Bredband levereras av Tele2 hastighet 1000/1000 obligatorisk avgift 95kr/mån..

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd. I föreningens bottenplan ligger ett utrymme för cyklar och barnvagnar. Föreningen har en gemensam trädgårdsterrass. I föreningen finns i dagsläget en restaurang, USIF Arena hyr padelbanor i källaren samt ett solarium.

Lägenhetsnummer

1404

Ekonomi

Pris: 1 495 000 kr . Månadsavgift: 2 290 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg som är tecknat genom föreningens försäkring, Individuell mätning av el och varmvatten debiteras av föreningen. Utöver månadsavgiften tillkommer 95 kr/mån för bredband ifrån Tele2. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,794024%.

Driftkostnad summa: 568 kr/mån
El: 120 kr/mån
Vatten-avlopp: 203 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån
Övrigt: 95 kr/mån
Kommentar: Summan för VA avser varmvatten. Övrigt avser obligatorisk avgift för bredband.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-06-17. Energiprestanda primärenergital: 134 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Smaragden
Om föreningen: Föreningen består av 114 st bostadsrätter och 4 st hyreslokaler.
Lokalerna hyrs ut till två restauranger och ett solarium samt 2 padelbanor som hyrs via USIF Arena.

Besök gärna föreningens hemsida www.smaragden.nu
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Mediator. Föreningen planerat ingen avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2024-03-13
Renoveringar:
Kommande renoveringar:

Föreningen kommer att byta ut terrassen under 2024.
Kontrollerat: 2024-03-13
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nycklar kvitteras in och ut via Uppsala Värdeskydd vid överlåtelse.

Visa mer

Karta

ROSENDAL - Torgny Segerstedts allé 4 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus