50
RM+
Alsike - Stenbrottsgatan 5E - KNIVSTA

Bostadsrättslägenhet 5 rok 130 kvm 7 129 kr/mån 3 550 000 kr
Intresseanmälan
Stenbrottsgatan 5E 3 550 000 kr
Intresseanmälan

En välplanerad radhusdröm i mycket fint skick. Välkomna till ett lugnt, välskött och barnvänligt område, där barnen har lekkamrater precis utanför dörren i en populär bostasdrättsförening. Radhuset i två våningar har 130 kvm boyta, där entréplanet är fokuserat kring familjehäng både inne och ute, övervåningen har husets alla sovrum samlade. Köket är stilrent med rejäla arbetsytor och många skåp och lådor. Här finns plats för många att laga mat ihop. Matplatsen är ordentligt tilltagen. Köket med sin centrala placering blir hjärtat i huset och härifrån har man bra närhet till matplats och det luftiga härliga vardagsrummet med stora glaspartier och altandörren ut till uteplatsen och trädgården. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet på det här planet.

Övervåningen har tre fina ljusa sovrum, det ena, master bedroom är större och har en egen balkong. Här finns också ett allrum med plats för soffa och TV eller varför inte en kontorsdel? Liksom på entréplanet finns här fina glaspartier och utgång till balkong med kvällssol.

Radhuset är ljust och luftigt med fina sobra färgval, ekparkett på alla golv, här är det som bäddat för att sätta er egen prägel på inredning, göra hemmet till sitt.

Förvaringslösningar finns i huset i form av förråd utanför entrén, garderber, smart förvaring under trappan och klädkammare.

Parkerar gör du i radhusets carport med laddstolpe för laddning av elbil, här finns ytterligare ett förråd. Carporten och förrådet ligger bara några meter från husets baksida. Föreningen har kommit långt i sitt miljöarbete och har installerade solceller. Föreningen har gemensamt elavtal vilket gör att alla delar på nätavgiften och betalar för sin faktiska förbrukning. Radhusen i föreningen har Energiklass A - vilket innebär att ni har möjlighet till låga driftkostnader och kan ge grönt bolån hos vissa banker.

Alsike är ett expansivt, omtyckt och barnvänligt område, med närhet till förskolor och skola från förskoleklass till årskurs 9. En kort promenad ifrån huset finns en konstgräsplan för fotboll, motionsspår/skidspår, utegym, padelhall och närheten till skogen.

Alsike har ett mycket bra geografiskt utgångsläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Tåget stannar i centrala Knivsta och det tar bara 29 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till stationen i Uppsala. Busshållplats finns i närheten, vilket gör det mycket enkelt för hela familjen att ta sig dit man vill även utan bil. Handlar gör du i centrala Knivsta på ICA Kvantum eller Willys. Och har du glömt nått så finns en Coop butik nära. Bara ett stenkast bort.

Är det här ditt drömhem? Den här bostaden är en kommande försäljning och du är varmt välkommen att visa ditt intresse redan nu.
Välkommen att höra av dig! Anne Weyde - Mäklaren genom livet

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016
Rum
5 rum och kök
Boarea
130 m²
Månadsavgift
7 129 Kr
Pris
3 550 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 772 346 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

HALL:
Välkomna! Här är entrén under tak med förråd praktiskt placerat i direkt anslutning. Hallen har fint ljusinsläpp och generöst med plats för avhänging. Målade väggar och grå klinker med vattenburen golvvärme. Från hallen har man fin kontakt med matplatsen i köket och även vardagsrummet

INRE HALL:
En passage förbinder entrén med vardagsrum och duschrum. Under trappan till övervåningen finns ett praktiskt förråd. Gröna. Målade väggar och eklamellparkett.

KÖK:
Köket når ni både från hallen och från vardagsrummet, väggarna är halva vilket gör att man har kontakt med varandra vart man än är. Känslan på hela entrévåningen är öppen och inbjudande. Här är det som gjort för social samvaro. Arbetskök är byggt i vinkel med köksinredning i högblankt vitt från Ballingslöv och bänkskivor i grå laminat ovan vitt kakel. Köksutrustning: * Induktionshäll, Cylinda -16 * Inbyggnadsugn, Cylinda -16 * Inbyggnadsmicro, Cylinda -16 * Fläkt, Cylinda -16 * Kyl, Cylinda -16 * Frys, Cylinda -16 * Diskmaskin, Cylinda -19

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med fint ljusinsläpp via ett stort fönsterparti och helglasad altandörr. Härlig kontakt med trädgårdsidan och den inbjudande altanen i soligt sydväst läge. Vardagsrummet har halvöppen planlösning mot köket. Ljust och rogivande.

MATPLATS:
Stor och rymlig matplats, som har fönsterpartier vända mot entrén. Här har ni enkelt ett bord för 6 personer till vardags.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA:
Duschrum med vitt kakel och grå klinker på golv med vattenburen golvvärme. Här finns duschhörna med glasdörrar, spegelskåp med belysning, wc samt förvaring i kommod. Tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, båda från Cylinda -2020, under arbetsyta samt ytterligare förvaring i överskåp, här finns även husets frånluftsvärmepump.

ÖVERVÅNING:
En ektrappa leder upp till övervåningen

ALLRUM:
Från hall och vardagsrum på entréplan leder trappa upp till det övre planet och den övre hallen med öppen planlösning mot allrummet. Allrummet har en glasad altandörr till balkong med soligt sydväst läge och utsikt mot trädgårdssidan.

SOVRUM 1:
Sovrum med målade väggar i en härlig rosa färg.

SOVRUM 2:
Sovrum med blåa tapetserade väggar.

SOVRUM 3:
Stort sovrum med utgång till balkong och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

BADRUM:
Badrum med vitt kakel på väggar och ljusgrått klinker med elburen golvvärme. Här finns spegelskåp med belysning ovan kommod, badkar samt wc.

KLÄDKAMMARE:
Badrum med vitt kakel på väggar och ljusgrått klinker med elburen golvvärme. Här finns spegelskåp med belysning ovan kommod, badkar samt wc.

UTEPLATS/BALKONG:
Med utgång från vardagsrummet finner ni ett trädäck delvis under tak i fint läge med sol under dagen, eftermiddagen och kvällen. Gräsmatta ut till det vita staket och grind. Här finns även ett växthus som den nya ägare kan ta över om man vill. Ovan uteplatsen finner ni även en balkong i samma läge. På husets framsida finner husets andra balkong med förmiddagssol.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Varje radhus har anvisad carport kostnaden för carporten är 588kr/månad.

Byggnad/Storlek

Brf Radhus, 130 kvm , 5 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

Lägenhetsnummer

5E

Ekonomi

Pris: 3 550 000 kr . Månadsavgift: 7 129 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,84615%.

Driftkostnad summa: 940 kr/mån
Vatten-avlopp: 940 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-04-17. Energiprestanda primärenergital: 42 kWh/kvm och år. Energiklass: A.

Föreningen

Namn: BRF Fornåker i Alsike Nord
Om föreningen: Brf Fornåker i Alsike Nord består av 26 radhus i bekväm bostadsrättsform om vardera 130 kvm fördelat på två plan. Radhusen ligger i anslutning till Dammparken - ett vackert grönområde runt en damm.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Alsike - Stenbrottsgatan 5E - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus