50
Till salu
KUNGSÄNGEN - Sållargatan 4 - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 1 rok 35 kvm 2 396 kr/mån 1 895 000 kr
Intresseanmälan
Sållargatan 4 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Välkomna till en fin förstagångs, student eller övernattningslägenhet med perfekt läge. Lägenheten är smart planerad och inredd i klassisk skandinavisk stil, materialvalen är sobra och harmoniska, hallen har grått klinker på golvet, resten av lägenheten har ljust pigmenterat parkettgolv och ljusa målade väggar. Här är det bara att njuta av alla fördelar med nyproduktion, stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäl sovalkov, den öppna planlösningen ger fina sällskapsytor och plats för en rejäl matplats och soffgrupp med TV-möbel, helkaklat våtutrymme med installerad kombimaskin, god klädförvaring i platsbyggd garderob, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd om ca 4 kvm.

Bostadsrättsföreningen Brf Rosteriet är en förening med en för åldern normal belåning, bostadsrättstillägg är inkluderat i månadsavgiften och fördelaktigt bredbandsavtal. Det finns lättillgängliga, lediga garageplatser, invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med grönska som byter skepnad med årstiderna.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter på plats och innergårdarna har hunnit växa till sig lite med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Härifrån når du det mesta du behöver till fots eller på cykel.

Tillträde efter överenskommelse.

Varmt välkommen på visning! Anne Weyde - Mäklaren genom livet.

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök
Boarea
35 m²
Månadsavgift
2 396 Kr
(I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatorisk avgift om 260 kr/mån för bredband via fiber från Tele2 och Silver TV utbudet. El och varmvatten betalas kvartalsvis av medlemmen. Förbrukning och kostnad redovisas på avin för föreningsavgiften. Föreningen har gruppavtal för el så inget separat avtal för detta behöver tecknas av medlemmen.)
Pris
1 895 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
554 992 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Entré i hall med förvaring i garderob och hatthylla. Praktiskt klinkergolv i entrédelen som övergår i ljus ekparkett samt ljust målade väggar.

KÖK/VARDAGSRUM:
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är modernt inrett med vita med en beige ton, släta luckor, bänkskiva i både laminat och rostfritt samt vitt kakel. Full maskinell utrustning i form av spishäll, spisfläkt, ugn, mikro i väggskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Intill går det att möblera med en matgrupp, soffa och övrigt möblemang. Från köket finns även utgången till balkongen. Köket har ljust parkettgolv och ljusa målade väggar.

SOVALKOV:
Stor sovalkov med plats för ordentlig säng. Förvaring i garderob. Ljust parkettgolv samt ljusa målade väggar.

DUSCHRUM:
Helkaklat duschrum inrett med vikbara duschväggar i glas, tvättställ med kommod, spegelskåp, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt väggskåp.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong ut mot Sållargatan, idagsläget har du kvällssol på balkongen till solnedgång.

Bilplats

Föreningen har 80 garageplatser i källarplan. En vanlig garageplats kostar 1050 kr/månad och en elbilsplats kostar 1150 kr/månad + elförbrukning.

Kö till vanlig garageplats: 0 stycken.
Kö till elbilsplats: 2 stycken.
Kontrollerat: 2024-04-08

Renovering

Inga planerade renoveringar

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 35 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: FTX Mekanisk till- och frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2 grundutbud Silver, obligatorisk avgift 130 kr/mån
Internetanslutning: Bredband via Tele2 250/100 obilgatorisk avgift 130 kr/mån

Lägenhetsnummer

B1301

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr . Månadsavgift: 2 396 kr. I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten och bostadsrättstillägg.

Obligatorisk avgift om 260 kr/mån för bredband via fiber från Tele2 och Silver TV utbudet.

El och varmvatten betalas kvartalsvis av medlemmen. Förbrukning och kostnad redovisas på avin för föreningsavgiften. Föreningen har gruppavtal för el så inget separat avtal för detta behöver tecknas av medlemmen. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,48834%.

Driftkostnad summa: 660 kr/mån
El: 200 kr/mån
Vatten-avlopp: 100 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Övrigt: 260 kr/mån
Kommentar: Föreningen har eget abonnemang för el och varmvatten och debiterar varje lägenhet för den faktiska förbrukningen var tredje månad. Övrigt avser TV och bredband.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-05-03. Energiprestanda primärenergital: 68 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Rosteriet 1
Om föreningen: Brf Rosteriet 1 består av 160 bostadsrättslägenheter och två affärslokaler i nära anslutning till city och Fyrisån.
Ekonomi: Föreningen höjde avgiften med 10% från april 2024. Kontrollerat: 2024-04-08
Renoveringar:
Fastigheten färdigställdes 2018. Det finns ännu inga planerade renoveringar.
kontrollerat: 2024-04-08
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 575 kr
Övrigt: Nycklar hanteras av Certego (Fyrislundsgatan 68). Vid överlåtelse av lägenhet ska nycklarna kvitteras in och ut hos Certego.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KUNGSÄNGEN - Sållargatan 4 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus