50

Information till byggbolag

Riksmäklaren grundades 1974 i Uppsala och 1978 förmedlade vi vårt första nyproduktionsprojekt. Idag har vi förmedlat närmare 8 000 nyproduktionsförsäljningar. Vi har gedigen erfarenhet, stort kundregister och pålitliga samarbetspartners.

Vi är stolta över att vara ett framgångsrikt företag som förmedlat nyproduktion sedan 1978.

För oss är det viktigt att bidra till så lyckade projekt som möjligt för våra uppdragsgivare. Historiskt har vi samarbetat med bl a Lindbacken Fastigheter, Hökerum Bygg, Blooc AB, Rosendal Fastigheter, Besqab och PEAB.

I varje projekt har vi engagerade mäklare som alltid gör sitt absoluta yttersta för att uppnå bästa resultat. Vi har även ett starkt team som stöttar för att vi alltid ska hålla hög standard. En viktig faktor som gör oss till en stark aktör på bostadsmarknaden är vår moderna- och flexibla mäklartjänst.

För oss är det viktigt att allt sköts så smidigt som möjligt för vår uppdragsgivare. Därför samarbetar vi endast med samarbetspartners som vi känner förtroende för.

Vi har gedigen historia när det gäller att förmedla nyproduktion då vi idag gjort det i 46 år.

Ett exempel på vår kompetens är att vår VD Ulrika Lööf har varit med ända sedan planeringsstadiet av det nya området Lindbacken i Uppsala. Att vi fick den möjligheten av Lindbacken Fastigheter – och att vi sedan start förmedlat nästintill all nyproduktion- och begagnade bostäder i området – visar på stort förtroende från deras sida. Ett förtroende som vi är oerhört tacksamma för.

Ett annat exempel är att vi idag förmedlar projektet HSB Brf Luthagen Strand, i Luthagen, som erbjuder ett exklusivt drömboende med premiumkvaliteter; badrum med bastu, sovrum med walk-in-closet, vinkyl, köksö med häll och ho, dubbla balkonger, generösa gemensamhetsytor, hiss samt garage med laddplatser.

Framöver väntar bl a ett nytt spännande projekt Brf Emilés Trädgård, i Rosendel.

Det gör oss extra glada och stolta att vi som företag fått vara med sedan starten i dessa projekt och det visar på vilket förtroende våra uppdragsgivare känner för oss.

Välj oss till Ert nya projekt!

Vi ger er trygga- och nöjda kunder och ni får samtidigt tillgång till vår 50 år långa kompetens av förmedling av begagnade- och nyproducerade bostäder. Riksmäklaren är ett självklart val för ett framgångsrikt projekt.

Kontakta vår VD Ulrika Lööf via tel. 070-201 43 93 eller mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se för mer information.