50
Kommande
ROSENDAL - Grindstugegatan 2 - UPPSALA

Möjlighet till en låg boendekostnad!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 130 kvm 6 614 kr/mån 5 195 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Grindstugegatan 2 5 195 000 kr
Intresseanmälan

Möjlighet till en låg boendekostnad!

Etage - vinkällare - uthyrningsdel - takterrass - bastu - orangeri.

Etagelägenhet i ett av Rosendals finaste hus med uthyrningsdel för en kostnadseffektiv boende ekonomi.
Vinkällare, takterrass, orangerier en Brf utöver det vanliga!
I ett av Rosendals finaste hus, Brf Grindstugan med guld glimrande balkonger finns nu möjlighet för nästa familj att skapa sina drömmar och tillvaro. Lägenheten har 130 kvm i två plan. Två balkonger som vetter mot BMC och City. Uthyrningsdel som är helt separat från lägenheten, med egen ingång på övervåningen, gör att boendekostnaden kan bli mycket fördelaktig. Inkomsten för uthyrningsdelen har hittills varit 8 900 kr per månad.

Planlösningen erbjuder hall med klinker och gott om möjligheter för att hänga av ytterkläder, skor och väskor i garderob. Sovrum/arbetsrum med fönster ut mot loftgången utanför. Badrum med duschhörna, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Stora fönster och två altandörrar ut till balkong ett. På övre planet finns två sovrum med inbyggda garderober, båda med fönster och altandörrar ut mot balkong nummer två. Uthyrningsdelen, som i dagsläget är helt avgränsad med ingång från våning 2, har öppen planlösning mellan kök och rummet, badrum med duschhörna och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här är en föreningen att verkligen trivas i. Här erbjuds du en 300 kvm takterrass, vinkällare med eget vinskåp bakom skiljevägg i glas där temperaturen är precis lagom för vinerna, vinkällaren ligger i samma trapphus som lägenheten, två orangerier samt en bastu med relaxavdelning högst upp i huset i grann trapphuset. Dessa exceptionella gemensamhetsanläggningar bokas lätt med ett klick via föreningens bostadsapp. I byggnaden ligger även Rosendals populäraste konditori Leijon samt restaurang Elma. Det finns en el-cyklel tillgänglig för föreningens medlemmar, bergvärme samt solceller på taket. Handla gör du bekvämt i Hemköp alldeles intill lägenheten, i samma hus som du parkerar din eventuella bil.

Rosendal - nära till allt. På 15 minuter cyklar du ner till centrum. Här bor du granne med Stadsskogen, bra träningsmöjligheter finns både utomhus och inomhus. På USIF Arena spelar du tennis, padel, gymmar eller går på gruppträning. One Way erbjuder också fin träning. Rosendal växer så det knakar med spännande byggprojekt och många olika storlekar på bostäderna. Fullt av energi. ICA, Hemköp, restauranger, apotek, Handelsbanken, Blomsterlandet mm gör att det mesta du behöver finns i din direkta närhet. Kvarteret, är som en butik i ett vardagsrum med inspiration ifrån Central Perk Cafét från Vänner. Här ordnas vinprovning, standup comedy och musik quiz, och har blivit en knytpunkt i området Rosendal.

Akademiska, Ultuna, SLU och Ångströms ligger inom bara några minuter. Inom bekvämt avstånd finns även förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig snabbt till E4:ans påfart på bara 5 minuter. Stadsskogen och Hågadalen är nära, för dig som vill vara närmare naturen, längs fyrisån finns fina vägar för dig som vill promenera, springa eller cykla.

Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar!
Informationen kommer att kompletteras med bilder inom kort. Kan detta vara ditt nästa drömboende? Tveka inte att höra av dig till mig redan idag!

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
130 m²
Månadsavgift
6 614 Kr
(Höjdes med 15% 2023-01-01 för att föreningen framåt ska ha en god ekonomi. I månadsavgiften ingår uppvärmning och bostadsrättstillägg. TV och Internet genom gruppavtal och faktureras med månadsavgiften 325 kr. Individuell mätning sker av kall- och varmvatten samt hushållsel. Bostadsrättsinnehavaren faktureras efter faktisk förbrukning på månadsavgiften.)
Pris
5 195 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 652 035 Kr
(Beräknad på Årsredovisning från 2022)
Våningsplan
1 av 4
(Lägenheten ligger på våning ett och två)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Grått fint klinkersgolv, hela lägenheten har vattenburen golvvärme. Gott om avhängnings möjligheter i garderob med skjutdörrar.

SOVRUM/ARBETSRUM:
Lägenhetens mindre rum med fönster ut mot loftgången utanför. Ljusa trägolv och ljusa väggar.

BADRUM:
Badrum med grått klinker på golvet och vita kaklade väggar. Duschhörna, handdukstork, toalett stol, handfat med lådor under, kombinerad tvätt och torktumlare, bänk och förvaringsskåp ovanför.

KÖK:
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet, induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, micro. Vita luckor utan handtag. Alla maskiner är från inflytt 2019 och är vita ifrån Samsung. Matplats för 6 -12 personer lite beroende på val av möblering. Fönster ut mot BMC och City. Stora altandörrar från golv upp till dörrfodret. Mycket ljus.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket.

SOVRUM MASTER:
Större sovrummet på övreplan har garderobsvägg med vita skjutdörrar. Utgång till lägenhetens andra balkong. Fönster och altandörr som är helglasad.

SOVRUM:
Sovrum 3 med garderober med vita skjutdörrar, även här utgång till lägenhetens andra balkong.

BALKONG:
Balkongerna ligger ovanför varandra och har bägge ett mindre förråd. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Lägenheten har två stora balkonger

Bilplats

Parkeringsplats finns i parkeringshuset Dansmästaren, vänligen maila till uppsalaparkering för att ställa dig i kö.

info@uppsalaparkering.se
018-727 40 10
Telefontid 09.00 - 12.00, måndag - fredag.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 130 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2019

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme och solpaneler med komfort kyla på sommaren. El panna.

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-tv genom Tele2
Internetanslutning: Leverantör Tele2

Övriga utrymmen

Vinkällare, gemensamhets lokal vid vinkällaren med stort kök och sittplatser för minst 30 personer, takterrass, orangeri/växthus samt bastu.

Lägenhetsnummer

B1103

Ekonomi

Pris: 5 195 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 6 614 kr. Höjdes med 15% 2023-01-01 för att föreningen framåt ska ha en god ekonomi. I månadsavgiften ingår uppvärmning och bostadsrättstillägg.

TV och Internet genom gruppavtal och faktureras med månadsavgiften 325 kr.

Individuell mätning sker av kall- och varmvatten samt hushållsel. Bostadsrättsinnehavaren faktureras efter faktisk förbrukning på månadsavgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 838 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,727575%.

Driftkostnad summa: 1 075 kr/mån
El: 450 kr/mån
Vatten-avlopp: 300 kr/mån
Övrigt: 325 kr/mån
Kommentar: Under övrigt ligger kostnad för TV och bredband.

Energiprestanda

Genomförd: Beställd.

Föreningen

Namn: Brf Grindstugan i Rosendal
Om föreningen: Föreningen äger fastigheten Kåbo 65:1 i Uppsala Kommun med adress Grindstugegatan 2 och 4 samt Soldathemsvägen 1, 3 och 5. Fastigheten består av tre hus i vinkel med 7, 5 respektive 6 våningar med byggnadsår 2019.
Renoveringar:
Fastigheten färdigställdes 2019 och har därför inte haft något underhåll. Uppföljning av 2-årsbesiktningen av fastigheten har gjorts. I huvudsak åtgärder på balkonger (läckage) och orangerierna.

Särskilda inspektioner av golven i bostäderna har skett för att planera arbetet med reparation och andra åtgärder av de golv föreningen haft problem med efter byggande och installation.
Överlåtelseavgift: 1838 kr
Pantsättningsavgift: 789 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Grindstugegatan 2 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus