Riksmäklaren Uppsala

Riksmäklaren är en stark aktör på Uppsalas bostadsmarknad. Vi grundades 1974 av Tiit Lüllmaa och är idag ett av Uppsalas större mäklarföretag.

På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och viktigaste affären du gör i livet.

Genom vår erfarenhet av att förmedla bostäder har vi skapat en modern- och flexibel mäklartjänst som gör att både du och din köpare får den trygghet, kunskap och tillgänglighet som krävs för ett bra resultat. För oss är fastighetsmäkleri ett förtroendeuppdrag som handlar om att vi finns där för dig i livets alla faser som en mäklare genom livet. Alltifrån den första bostaden till drömvillan eller fritidshuset. Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.

I Uppsala startades Riksmäklaren 1974. Vårt kontor är beläget på Skolgatan 33B och vi är nu närmare 25 personer, varav drygt 15 fastighetsmäklare.

Vi är verksamma inom Uppsala kommun, Knivsta kommun och Östhammars kommun med tyngdpunkt på Uppsala stad och dess kransorter. Vi hjälper till med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Vi har även hand om ett flertal större nyproduktionsprojekt.

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet

Vår framgång mäts i vår kundnöjdhet.

     

För oss är det viktigt att veta att vi har en högkvalitativ mäklartjänst som ger våra köpare och säljare det de vill ha och behöver. Därför är det viktigt med regelbunden respons på vår mäklartjänst.

Det är våra kunder som sätter gränserna och framförallt det är vår kundnöjdhet som mäter vår framgång.

Vad är det som gör att vi har den höga kundnöjdhet som vi har? 

  • Kunniga mäklare som lägger allt fokus på just dig.
  • Våra mäklare håller hög standard under hela försäljningsprocessen.
  • Vi är engagerade, lojala och kunniga.
  • Vi värnar om alla relationer med våra kunder – Mäklaren genom livet – vilket är nyckeln till en framgångsrik försäljning.

Läs våra rekommendationer på Reco.se

Vill du sälja din bostad? Tveka inte att höra av dig!