Riksmäklaren Uppsala

Riksmäklaren är en stark aktör på Uppsalas bostadsmarknad. Vi grundades 1974 av Tiit Lüllmaa och är idag ett av Uppsalas större mäklarföretag.

Välkommen till Riksmäklaren, där vi ser bostadsbytet som den största och viktigaste affären du gör i livet.

Vi förstår att det kan vara en överväldigande process att köpa eller sälja en bostad, och det är därför vi har skapat en modern och flexibel mäklartjänst som ger både dig och din köpare den trygghet, kunskap och tillgänglighet som krävs för ett lyckat resultat.

Vår erfarenhet av att förmedla bostäder har gett oss en unik insikt i vad som krävs för att skapa en smidig och effektiv försäljningsprocess. Som en mäklare genom livet är det vår uppgift att finnas där för dig i alla faser av ditt liv – alltifrån den första bostaden till drömvillan eller fritidshuset. Vi är stolta över att vara en del av din resa, och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp, oavsett om du ska köpa eller sälja.

Riksmäklaren grundades i Uppsala 1974, och idag är vi närmare 25 personer, varav över 15 är erfarna fastighetsmäklare. Vi är verksamma inom Uppsala kommun, Knivsta kommun och Östhammars kommun, med en tyngdpunkt på Uppsala stad och dess kransorter. Vi hjälper till med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter, och vi har även hand om ett flertal större nyproduktionsprojekt.

För oss är fastighetsmäkleri ett förtroendeuppdrag, och vi är stolta över att ha skapat en mäklartjänst som fokuserar på dig som kund och din unika situation. Vi tror på att bygga relationer med våra kunder och strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa bostadsbyte.

Regenerate response

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet

Vår framgång mäts i vår kundnöjdhet.

     

För oss är det viktigt att veta att vi har en högkvalitativ mäklartjänst som ger våra köpare och säljare det de vill ha och behöver. Därför är det viktigt med regelbunden respons på vår mäklartjänst.

Det är våra kunder som sätter gränserna och framförallt det är vår kundnöjdhet som mäter vår framgång.

Vad är det som gör att vi har den höga kundnöjdhet som vi har? 

  • Kunniga mäklare som lägger allt fokus på just dig.
  • Våra mäklare håller hög standard under hela försäljningsprocessen.
  • Vi är engagerade, lojala och kunniga.
  • Vi värnar om alla relationer med våra kunder – Mäklaren genom livet – vilket är nyckeln till en framgångsrik försäljning.

Läs våra rekommendationer på Reco.se

Vill du sälja din bostad? Tveka inte att höra av dig!