50
Kommande
Örsundsbro - Kaprifolvägen 17 - Örsundsbro

Familjedröm vid Örsundaån med pool och båtplats!

Friliggande villa 135 kvm (+40kvm) 1050 kvm (tomtarea) 5 895 000 kr
Intresseanmälan
Kaprifolvägen 17 5 895 000 kr
Intresseanmälan

Familjedröm vid Örsundaån med pool och båtplats!

Som en stor härlig välkomnande famn väntar den här fina villan på sin nya familj. Ett vitt arkitektritat stenhus i enplan från 2012 med pool, garage och friggebod på en av de finaste tomterna i Salnecke Park. Här är allt genomtänkt in i minsta detalj, utifrån och in. Redan infarten till fastigheten ger en känsla av harmoni och omtanke. Här har tomten planerats noga, med stensättningar, trädäck, altan och en stor murad pool, här finns flera olika små oaser att njuta av efter solen, tycke och smak. Hjärtat i huset är placerat så att speglingarna ifrån Örsundaån är ständigt närvarande. Båtplats tillhör fastigheten i hamnen 200 m bort.

Huset har en boyta om 135 kvm. Det är ytterst välplanerat med många påkostade och fina detaljer. Hallen är ljus och välplanerad med en stor garderob, skjutdörrar ifrån Vålamagasinet. Kök ifrån Tibrokök, matplats och vardagsrum har en fantastisk planlösning som ger rymd, öppenhet med en tydlig avgränsning mellan rummen. Alla val av material är exklusiva och smakfulla. Genomgående i hall, kök, matplats och vardagsrum är det klinker på golvet. Huset med sitt ryggåstak har i den här delen öppet till taknock, 3 meter till nock, vilket ger en fri och luftig känsla. Fina spotlights är installerade i taket. Köket är med sin köksö som gjort för matlagning och mycket samvaro, vid matplatsen finns en öppen spis med insats. Utgång till husets stora härliga altan och poolen. Vardagsrummet badar i ljus har en vit murad öppen spis och stora skjutdörrar ut mot poolen. Vattenburen golvvärme är installerad i hela huset.

Sovrummen som är samlade i samma del av huset, är tre, alla har mörkt trägolv och målade väggar, inbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Badrummen är två, ett duschrum med toalett samt ett större badrum med både badkar och dusch. Fina väl valda material med klassisk känsla. Klädvård finns i separat tvättstuga med en stor klädkammare i anslutning. Från tvättstugan finns access upp till vinden. Nyttjas idagsläget till lättare förvaring.

Husets uppvärming är bergvärme, som stöds av solceller. Även poolen är kopplad till bergvärmen. Poolen har tak och altanen är smart planerad så att det går att skjuta bort taket utan att det är för skrymmande.

På tomten finns ett fristående garage med plats för en bil och en carport. En friggebod för förvaring, fina plattsättningar och en härlig uppvuxen tomt med gräsmatta, träd och buskar.

Jag skulle kunna skriva en än längre uppsats om det här makalöst fina huset - men avslutar med, det här huset behöver upplevas!

Örsundsbro ligger strategiskt bra för den som pendlar, Uppsala, Stockholm, Enköping, Bålsta och Västerås ligger alla inom pendlingsavstånd. Här i den lite lantliga idyllen sprudlar det av företagaranda och föreningsliv. Genom samhället flyter Örsundaån och här finns en gästhamn för fritidsbåtar. Området passar människor i alla åldrar med närhet till förskolor och grundskola. Den populära idrottsplatsen Åvallen bäddar för ett aktivt liv och några kilometer utanför centrum hittar ni det populära badet Alstabadet med bryggor.

Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkomna på visning!

Anne Weyde - Mäklaren genom livet


Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2012
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
135 m² + 40 m²
Tomtarea
1050 m²
Pris
5 895 000 Kr

Planlösning

HALL:
Stor hall med plats för avhängning i stor garderob med skjutdörrar ifrån Vålamagasinet. Ölandsklinker på golvet och ljust målade väggar.

KÖK:
Kök ifrån Tibro kök, kyl och frys side by side, induktionshäll, fläkt, ugn inbyggd micro.

MATPLATS:
Matplats med plats för 8-10 personer till vardags, Ölandsklinker på golv, ljust målade väggar och utgång till altanen genom helt glasad altandörr. Öppen spis med insats.

VARDAGSRUM:
Stort vardagsrum med plats för soffa, soffbord, fåtölj och TV-möbel, murad öppen spis, utgång till altanen genom skjutdörrar. Ölandsklinker och ljust målade väggar.

DUSCHRUM:
Duschrum med dusch, toalett, handfat, i klassisk färgsättning.

HALL:
Möblerbar hall vid sovrumsdelen.

SOVRUM:
Sovrum som idag används som kontor, mörkt trägolv, grå målade väggar, gardrob bakom skjutdörrar med belysning.

BADRUM:
Det större badrummet med badkar, dusch, vägghängd toalett, handfat, handdukstork och golvvärme. Klassisk färgsättning.

SOVRUM:
Sovrum med mörkt golv, ljust målade väggar och garderober bakom skjutdörrar. Fönster vänt mot Örsundaån.

SOVRUM:
Tredje sovrummet har också mörkt golv och ljust målade väggar, fönster ut mot Örsundaån och garderober bakom skjutdörrar.

ALTAN:
Stor altan i söderläge, stensatt med glaspartier. Stor pool om 10*3 m.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Salnecke 8:53

Tomt

Plan härlig tomt som vetter mot Örsundaån, stenläggningar och fina planteringar.

Uteplats

Flera uteplatser runt huset.

Bilplats

Garage och plats för en bil på uppfarten

Byggnad/Storlek

1 plan, 135 kvm + 40 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2012

Byggnadssätt

Grund: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Puts. Fönster: 3-glasfönster isoler. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns indraget

Övriga utrymmen

Garage och friggebod.

Övrigt

Väl underhållet hus.

Ekonomi

Pris: 5 895 000 kr . Taxeringsvärdet är 3 377 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 468 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2012. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 590 000 kr.

Driftkostnad summa: 50 016 kr/år
Uppvärmning: 20 000 kr/år
El: 6 236 kr/år
Vatten-avlopp: 8 626 kr/år
Sotning: 800 kr/år
Samfällighet: 5 000 kr/år
Renhållning: 3 129 kr/år
Försäkring: 6 225 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2024-02-21. Energiprestanda primärenergital: 90 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-12-04) Landskapsbildsskydd (1970-07-14).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Enköping Salnecke GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Enköping Salnecke GA:4 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Örsundsbro - Kaprifolvägen 17 - Örsundsbro

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus