Micaela McClafferty

Fastighetsmäklare

Micaela McClafferty
Fastighetsmäklare

Söker du en engagerad, glad och målinriktad mäklare?

Jag har arbetat i över 17 år på Riksmäklaren och under den tiden har jag gjort alla arbetsuppgifter som finns på ett mäklarkontor. Jag är van att se allt ur kundens perspektiv och vad de förväntar sig av sin mäklare. Jag har även sett mäklarens arbete lite utifrån och det har jag stor nytta av idag när jag arbetar med mina kunder. Jag ser varje kund och försäljning som det allra viktigaste just nu.  Jag försöker att alltid ha samma ambitionsnivå, vara lyhörd och se till kundens behov vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.

Jag älskar när det är korta puckar, snabba beslut och är därför alltid tillgänglig. Om det krävs jagar jag på banken för att få lånelöfte själv och gör allt som krävs i den stunden. Jag är snabbtänkt och brukar kunna hitta lösningar som kunden själv kanske inte har sett.

Just det här med att hjälpa människor i livets alla skeden som mäklaren genom livet tycker jag passar så bra in i det jag själv vill göra. Precis som livet självt är arbetet som mäklare både skratt, gråt och glädje, allt på samma gång.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Micaela McClafferty – Mäklaren genom livet

 

Beställ en värdering av Micaela

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Micaela dig inom kort. Tack på förhand!

Micaela McClafferty har för tillfället följande bostäder till salu

Urval av Micaela McClaffertys nyligen sålda bostäder.