50

Patrik Törner

Fastighetsmäklare

Patrik Törner
Fastighetsmäklare

Jag ser fram emot att få träffa dig och bli din mäklare genom livet!

En bostadsaffär är för många den största och viktigaste affären i livet. För mig är det självklart att sälja just din bostad med samma engagemang, noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen. Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset. Med ett starkt driv, en servicenivå och en tillgänglighet som gör många överraskade ser jag till att skapa bästa möjliga förutsättningar för en riktigt lyckad affär.

På Riksmäklaren arbetar vi efter devisen Mäklaren genom livet. För mig innebär det att jag vill göra dig så nöjd att du återkommer när du behöver tips och råd gällande din bostad och såklart när det är dags att sälja igen. Dessutom tror jag att du vill rekommendera mig till dina vänner och bekanta.

Som före detta elitidrottare är jag otroligt tävlingsinriktad samtidigt som jag är nyfiken och verkligen gillar att träffa nya människor. Jag vet att hårt arbete och målmedvetenhet krävs för att alltid leverera på toppnivå. Det låter som en klyscha men för mig är mäklaryrket mer än ett arbete, det är något som jag lever för – fråga min fru, eller varför inte anlita mig och se själv!

Jag ser fram emot att få träffa dig och bli din mäklare genom livet!

Beställ en värdering av Patrik

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Patrik dig inom kort. Tack på förhand!