50
Till salu - Sön 14/4 kl 14:00-14:30
NÅNTUNA-VILAN - Nöthårsvägen 26 - Uppsala

Trevligt och modernt renoverat hus i lugna Nåntuna

Friliggande villa 77 kvm (+20kvm) 367 kvm (tomtarea) 3 950 000 kr
Intresseanmälan
Nöthårsvägen 26 3 950 000 kr
Intresseanmälan

Trevligt och modernt renoverat hus i lugna Nåntuna

Välkommen till ett mycket trevligt hus på Nöthårsvägen 26. Här får du ett modernt renoverat hus som trots sin storlek ger gott om utrymme. Du möts av en välkomnande hall med med plats för avhängning samt med en inbyggd garderob, från hallen nås vardagsrummet som kan rymma både soffgrupp och matbord. För den familj som eventuellt behöver ett sovrum till finns möjligheten att sätta upp en vägg i vardagsrummet och göra ett extra sovrum. Badrummet är stort och har ett trevligt takfönster som ger extra känsla av rymd. Köket som ligger i mitten av huset har även det ett takfönster som ger ett härligt ljus.

Från köket nås de två sovrummen, det ena sovrummet är riktigt stort med gott om förvaring. Det andra sovrummet passar perfekt som rum för ett barn eller som kontor. Från det stora sovrummet finns utgång till uterummet som är väl tilltaget. Vidare från uterummet når du den stora altanen som är byggd i etapper och har flera trevliga platser att sitta på. Runt altanen går en tät häck som ger ett bra insysnskydd på sommaren.

På framsidan finns carport och ytterliggare en altan mellan carporten och förrådet. Här sitter man perfekt med morgonkaffet.

Nåntuna ligger cirka 6 km från centrala Uppsala, från city tar det ca 10 minuter med bil, eller varför inte cykla in längs den trevliga cykelbanan. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. I barnvänliga Nåntuna finns närhet till flera lekplatser, Lilla Djurgårdsskogen med joggingslingor, skidspår och aktiviteter för barn samt direkt närhet till "Nåntuna hills" för pulkaåkning och andra aktiviteter.

Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln. Skidspår finns även på ängarna längs Fyrisån.

I närområdet finns även god service i form av en mycket bra livsmedelsbutik (Ica Supermarket), vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Kommunikationerna är även väldigt goda genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer.

Vamt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1974
Rum
3 rum och kök
Boarea/biarea
77 m² + 20 m²
Tomtarea
367 m²
Pris
3 950 000 Kr

Planlösning

Hall:
Mycket välkomnade och ljus hall med plats för avhängning, här finns även en inbyggd garderob för extra förvaring.

Vardagsrum:
Från hallen nås vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsbord. De många fönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Kök:
Trevligt och modernt renoverat kök med gott om förvaring, extra trevligt med ett takfönster som ger mer ljus. Här finns också plats för matbord för hela familjen.

Stora sovrummet:
Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng samt extra förvaring eller arbetsplats. Tack vare de inbyggda garderoberna finns det gott om förvaringsmöjligheter. Från sovrummet nås uterummet.

Lilla sovrummet:
Mysigt sovrum i lugnt läge med fönster mot baksidan. Förvaring finns i de inbyggda garderoberna. Rummet passar perfekt som barnrum eller hemmakontor.

Uterum:
Härligt uterum i skyddat läge. Från uterummet når du den stora altanen som har alla möjligheter för härliga sociala tillställningar eller bara lugnt häng med familjen. Runt altanen går en tät häck som ger grönska och bra insynsskydd.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Sävja 1:24

Tomt

367 m²

Renovering

2016: Nytt kök
2016: Nya golv
2017: Nytt golv i hall samt comfortvärme
2021-2023: Ny altan
2020: Byte av panel på huset och förråd
2020: Installation av luft/luftvärmepump
I övrigt har löpande underhåll genomförts

Byggnad/Storlek

Villa 1-plan, 77 kvm + 20 kvm (biarea) , 3 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark med tunnflytande golv. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel och tegel. Takbeklädnad: Sadeltak med betongpannor. Fönster: 3- glas isolerfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme och luft/luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns indraget

Ekonomi

Pris: 3 950 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 564 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 199 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1974. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 953 750 kr.

Driftkostnad summa: 27 650 kr/år
Uppvärmning: 4 300 kr/år
El: 8 550 kr/år
Vatten-avlopp: 5 300 kr/år
Samfällighet: 4 500 kr/år
Försäkring: 5 000 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2016-10-04. Förbrukning: 124 kWh/kvm år. Energiklass: E.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan (1973-10-16).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Sävja GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Sävja GA:4 ändamål: Elledning och/eller belysning, Grönområden

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/4 kl 14:00-14:30

Boka gärna in dig på visningen via Riksmäklarens hemsida. Varmt välkommen!

Anmäl mig

Karta

NÅNTUNA-VILAN - Nöthårsvägen 26 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus