50
Såld - Såld innan visning
BÄLINGE - Målstavägen 13 - Bälinge

Familjevilla i fint skick med flexibel planlösning och bra läge i Bälinge!

Friliggande villa 111 kvm 665 kvm (tomtarea) 3 195 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 3 675 000 Kr Budhistorik
Målstavägen 13 3 195 000 kr

Familjevilla i fint skick med flexibel planlösning och bra läge i Bälinge!

Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer – Varmt välkommen till Målstavägen 13, ett stilfullt hem där det bara är att flytta in med barnvänligt läge på återvändsgata i trivsamma Bälinge. Huset har genom åren genomgått flertalet renoveringar med smakfulla materialval och neutrala färgtoner.

Boarean om 111 kvm fördelar sig på entréplan med hall, gäst-wc, kök med matplats, vardagsrum med stora fönsterpartier där hela familjen får plats, fyra sovrum, helkaklat duschrum samt tvättstuga. På husets baksida finns den härliga altanen med eftermiddags och kvällssol - Ställ ut grillen på varma sommardagar, duka upp och njut! Det finns även plats för mindre möblemang på husets framsida med morgonsol – Perfekt för morgonkaffet! På husets framsida finns garage med plats för en bil som idag har byggts om till två sovrum. Garaget kan med enkelhet återställas om så önskas då garageportarna är bevarade som nu leder in till husets förråd. På vardera sida om husets framsida finns uppfart med plats för en bil på vardera sida.

Bälinge är ett lugnt och barnvänligt område, knappt 15 km från centrala Uppsala. Bälinge skola som nås med enbart ca 5 minuters gång erbjuder F-5 och Hagmarkens skola erbjuder F-3. Bälinge erbjuder också tre förskolor (Klockarbol, Hagmarken och Bälingeby), livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek, vårdcentral, ”Bälingebadet” - sommarbad med 3 utomhuspooler samt stadsbuss med täta bussförbindelser till Uppsala. Här finns ett rikt föreningsliv med Bälinge IF som är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 4 km nordväst om Bälinge finns Edenhofs golfklubb och på ca 6 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening och Agersta islandshästcenter (som nu även har padelbana).

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1972
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
111 m²
Tomtarea
665 m²
Pris
3 195 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Entréhall:
Hall med avhängningsmöjligheter av ytterkläder på hatthylla. Mörkrgått klinkergolv med golvvärmeoch vitmålade väggar.

Gäst-wc:
Gäst-wc med ingång från hallen med grått klinkergolv med golvvärme och vitmålade och delvis kakel på vägg bakom handfat. Utrustat med wc-stol och handfat med spegelskåp ovan.

Kök:
Fint renoverat kök (2016) som är ljust och rymligt med matplats för ca 4-6 personer invid fönsterparti. Köket är utrustat med diskmaskin (2017), kyl och frys (2021), inbyggd mikro, ugn, samt induktionshäll och köksfläkt. Vita köksluckor, rostfria beslag samt vitt kakel ovan arbetsbänk av svart laminat. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier men vy mot baksidan. Här ryms större soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Originalparkett och väggar i gråbeige ton.

Sovrum 1:
Innan du kommer in i detta sovrum når du en inre hall som sedan tar dig vidare in till sovrummet. Här finns plats för säng och sängbord. Förvaringsmöjligheter från 2 garderober. Plastmatta på golv liknandes fiskbensparkett och ljusa väggar.

Sovrum 2:
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 3:
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Förvaringsmöjligheter från 1 garderob. Parkettgolv och ljusgrå väggar.

Badrum:
Fräscht badrum renoverat 2013 med vita kaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Utrustat med wc, handfat med svart kommod, spegelskåp med belysning ovan, handdukstork, extra förvaringsskåp samt dusch med infällbara glasväggar. I badrummet finns ett fönster.

Allrum:
Allrum med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Plastmatta på golv och ljusa väggar.

Tvättstuga:
Tvättstuga med groventré som renoverades 2021 och har vitmålade väggar och mörkgrå våtrumsmatta. Utrustat med ho, tvättmaskin, torktumlare och avhärdare. Bra förvaring i över och underskåp med vita luckor och praktisk bänkskiva av grå laminat ovan.

Garagedel/sovrum:
Från allrummet kommer du in i den om del som tidigare disponerats som garage som nu är ombyggt till två sovrum med ljusa väggar och parkettgolv samt ett förråd. Här finns en hall med utgång till altanen. Eftersom garageportarna är bevarade och idag leder in till förrådet så kan detta utrymme med enkelhet återställas till garage om så önskas.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Rörby 8:22

Tomt

665 m²

Uteplats

Uteplats på husets baksida i nordvästläge.

Bilplats

Vidbyggt garage inrett med två sovrum och förråd. Plats för 2 bilar på vardera sida på husets framsida.

Renovering

2010 - Byte av yttertaket.
2013 - Renovering av badrum. Arbetet är utfört av fackman. Kvalitetsdokument finns.
2016 - Renovering av kök med nya stommar (Kyl & frys 2021, diskmaskin 2017).
2018 - Byte av garageportar.
2019 - Byte av takpapp på garaget.
2021 - Renovering av tvättstugan. Arbetet utfört av fackman (tvättmaskin 2015). Installation avhärdare.
2023 - Flertalet fönster byttes. Isolering av vinden. Element har bytts ut men antalet och årtal var okänt vid besiktningen.

Byggnad/Storlek

Enplansvilla, 111 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1972

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark med flytande golvkonstruktion. Stomme: Trä. Fasad: Kalksandsten och träpanel. Takbeklädnad: Sadeltak, betongpannor. Fönster: 3- glas isolerfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Förråd.

Ekonomi

Pris: 3 195 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 478 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 561 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1972. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 871 000 kr.

Driftkostnad summa: 51 549 kr/år
El: 34 076 kr/år
Vatten-avlopp: 6 204 kr/år
Renhållning: 2 678 kr/år
Försäkring: 7 941 kr/år
Vägavgift-snö: 650 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1970-06-10).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Bälinge GA:2

Visa mer

Karta

BÄLINGE - Målstavägen 13 - Bälinge

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus