50

För andra veckan i rad – Hemnets mest klickade bostad

Sysslomansgatan 16 är nr 1 på Hemnets klicktopp i Uppsala län vecka 11.

Med sina 7 836 besök tar Riksmäklaren hem förstaplatsen på Hemnets klicktopp. Denna gång med Sysslomansgatan 16 som förmedlas av mäklare Carolina Sohlberg.

– Jag märkte snabbt att det var ett stort intresse för Sysslomansgatan 16 och därför var det kanske inte helt oväntat att den är med på Hemnets klicktopp. Att den tog förstaplatsen är bara jättekul! säger ansvarig mäklare Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren.

– En bra annons i kombination med en helt unik våning skapar de bästa förutsättningarna vid en försäljning, säger ansvarig mäklare Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren.

Som mäklare och mäklarbyrå är det alltid kul att vara med på Hemnets klicktopp.

– Vi blir alltid otroligt glada och stolta över att vara med på klicktoppen. Det visar på, det hårda arbete, som vi på Riksmäklaren lägger på varje enskild affär, säger Ulrika Lööf, Riksmäklarens presskontakt.

 

Representativ våning högst upp i huset med ett fantastiskt ljusinsläpp och slående utsikt!

Här presenteras en tidlöst vacker våning högst upp i huset om 171,5 kvm belägen med ett fint läge i Främre Luthagen – Tre balkonger och fönster i fyra väderstreck som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder en bostad som har en separat sovrumsdel med tre sovrum samt en social del med ett stort vardagsrum med matsal och bibliotek i fil. Dessa rum har slående utsikt direkt mot Alvar Aalto huset och bakomliggande finns flera av Uppsalas landmärken, bl a Domkyrkan i all sin prakt, Gustavianum och Uppsala slott. Vidare finns ett helkaklat duschrum, gäst-wc samt klädkammare och en yttre del som varit hobbyrum/verkstad och som är förberett för tvättmaskin och funktion som tvättstuga. Ett stenkast från lägenheten har du den grönskande Vasaparken med plats för både avkoppling på parkbänkarna och lek i den nyrenoverade lekplatsen.

– Än är den inte såld, så missa inte chansen! säger ansvarig mäklare Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren.

Läs mer om bostaden här.

Kontakta gärna mäklare vid frågor.

Carolina Sohlberg

Fastighetsmäklare
Tel. 070-548 08 04
Mejl: carolina.sohlberg@riksmaklaren.se


Riksmäklarens Presskontakt:

Ulrika Lööf
Tel. 070-201 43 93
Mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se

 

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.