Till salu - Sön 14/8 kl 16:45-17:15
ÅRSTA - Krusbärsgatan 12C - Uppsala

Nybyggt med attraktivt läge nära skolor!

Friliggande villa 127 kvm 379 kvm (tomtarea) 5 390 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Krusbärsgatan 12C 5 390 000 kr
Intresseanmälan

Nybyggt med attraktivt läge nära skolor!

Söker du möjligheten att bygga ditt eget hus i ett lugnt och trevligt område? Nu finns möjligheten att bygga detta välplanerade 1-planshus med hög standard om 127 kvm med ett mycket bra läge på återvändsgata, nära parkområde och skola för barnen.

Husets yta fördelas på ett kök och vardagsrum i en öppen planlösning som skapar rymd. De fyra sovrummen ligger i anslutning till varandra, ett av sovrummen har klädkammare. Två badrum varav det större har plats för badkar. Separat klädvård. Som köpare har du möjlighet göra ditt hem personligt genom att påverka inredningen i huset genom tillval och viss möjlighet finns att välja inom den angivna standarden.

Tomten lämnas grovplanerad och du får du på egen hand anlägga din trädgård. Det finns en uppfart med plats för 2 bilar och även förråd om ca 9 kvm. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. För dig som köpare tillkommer byggfelsförsäkring genom Gar-Bo samt kostnad för KA.
På Krusbärsgatan bor du i Årsta som är ett trevligt och lugnt område, perfekt för barnfamiljen med närhet till båda förskola och skola. Via Fålhagsleden når du enkelt city och Resecentrum genom buss via hållplats endast någon minut från huset eller cykel.

Att bygga ett nytt hus innebär stora ekonomiska fördelar vad gäller t ex energiförbrukning (beräknad förbrukning per år är 7 000 kWh) och att du under 15 års tid är befriad från fastighetsavgift. Huset är ritat av LB-hus och byggtiden beräknas preliminärt till 9-12 månader.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
127 m²
Tomtarea
379 m²
Pris
5 390 000 Kr (eller bud)

Planlösning

Välkomnande hall med en fin vy över vardagsrum och kök. Här finns plats för ytterkläder. Klinker vid instegsyta.

Vidare från hallen kommer du in i husets hjärta. Kök och vardagsrum som ligger i en trevlig öppen planlösning. I köket finns skåpinredning från Marbodal samt full maskinell utrustning. I standardinredningen ingår vita släta luckor, bänkskiva i laminat samt kakel för 300 kr/kvm i en traditionell sättning. Möjlighet finns att till viss del välja inom standard men i annat fall lägga till för att välja t ex en skiva av sten eller ett mer exklusivt kakel.

Intill köket finns en klädvård utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Även här är vitvaror från Siemens. Klinker på golvet. Här finns även värmepumpen som kommer från Nibe.

Husets fyra sovrum ligger i en separat sovrumsdel vilket ger en privat känsla. Det största sovrummet har klädkammare.

Två badrum varav den ena med dusch och det andra med plats för antingen dusch eller badkar. Badrummen är helkaklade med klinker på golv och kakel på väggen för en summa om 300 kr/kvm. Här finns tvättställ med kommod, spegel med belysning, duschvägg i klarglas, golvstående toalettstol.

Ytskikten i huset består i övrigt av målade väggar direkt på gips i 1 st bruten vit kulör. Trägolv 13 mm, 3-stav lack, alternativt mattlack. Innerdörrar är vita släta dörrar med trycken av aluminium silver.

Ett fristående förråd om 6 kvm finns i direkt anslutning till huset.

Med viss reservation för ändringar samt för mer utförlig information se entreprenadbeskrivning under "Dokument"

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Årsta 32:18

Tomt

Tomten lämnas grovplanerad.

Uteplats

Möjlighet till uteplats i bästa sydvästläge finns.

Bilplats

Uppfart finns för 2 bilar.

Byggnad/Storlek

1 plan, 127 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump (NIBE F730) med golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 5 390 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 1 289 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 12890 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Årsta GA:19 ändamål: Garage och/eller parkering, Grönområden, Elledning och/eller belysning, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/8 kl 16:45-17:15

Varmt välkommen att komma på visning! Anmäl gärna ditt intresse på vår hemsida.

Anmäl mig

Karta

ÅRSTA - Krusbärsgatan 12C - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus