50

Unik våning med slående utsikt direkt mot Uppsalas landmärken!

Sysslomansgatan 16, Främre Luthagen – Fjärdingen

Tänk dig att du får möjligheten att flytta in i en representativ våning högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och slående utsikt direkt mot Uppsalas landmärken, bl a Domkyrkan i all sin prakt, Gustavianum och Uppsala slott.

– Förutom att du får en helt slående utsikt mot Uppsalasiluetten, har du fönster i fyra väderstreck och tre balkonger – vilket inte är alltför vanligt! säger ansvarig mäklare Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren.

– Har du bil finns även ledig garageplats, säger ansvarig mäklare Carolina Sohlberg, mäklare på Riksmäklaren.


Bild: Riksmäklaren/Sysslomansgatan 16

Planlösningen erbjuder en bostad som har en separat sovrumsdel med tre sovrum samt en social del med ett stort vardagsrum med matsal och bibliotek i fil. Dessa rum har slående utsikt direkt mot v-dala nation och Alvar Alto huset och bakomliggande finns flera av Uppsalas landmärken, bl a Domkyrkan i all sin prakt, Gustavianum och Uppsala slott.


Bild: Riksmäklaren/Vasaparken

Främre Luthagen bor du i en av Uppsalas mest populära stadsdelar. Här är lugnt och trivsamt att bo samtidigt som du har närhet till stadspulsen och allt vad Uppsala City har att erbjuda. Med bara några minuters promenad når du Årummet och vidare till gågatan med shopping. Mat handlar du på populära Luthagens Livs och där finns även Apotek. Vill du ta en fika, luncha eller äta middag med vänner så finns det många mysiga caféer och restauranger praktiskt taget utanför porten.

Fakta om bostaden
Adress: Sysslomansgatan 16
Pris: 7 995 000 kr, eller högstbjudande
Månadsavgift: 8 556 kr
Storlek: 171,5 kvm, 6 rum och kök
Byggnadsår: 1964

Läs mer om bostaden här.

Frågor till ansvarig mäklare:
Carolina Sohlberg
Fastighetsmäklare
Tel. 070-548 08 04
Mejl: carolina.sohlberg@riksmaklaren.se

Övriga frågor:
Ulrika Lööf
Presskontakt
Tel. 070-201 43 93
Mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se