50

Thomas Lüllmaa

Fastighetsmäklare / Delägare

Thomas Lüllmaa
Fastighetsmäklare / Delägare

För mig handlar mäkleri först och främst om att vara duktig på att ta hand om människor

Ibland kan det låta som att mäkleri skulle handla om bostäder och lagstiftning i först hand. Det är dock inte fallet. Det handlar om ”people´s business”. Juridik och inredningstrender kan förändras, men i slutändan handlar det om att ta hand om människor – vilket är något som jag och mina medarbetare strävar efter dagligen. Vi vill vara Mäklaren genom livet.

Något av det som jag är mest stolt över är att vi som företag som hjälper alla. Farsan är flykting och fick hjälp att komma till Sverige. Han är tacksam över att han fick ett nytt hem här och nu vill vi tillsammans ge tillbaka till det här fantastiska samhälle vi lever i.

Vill du ha ett högt slutpris? Om det är viktigt, då är jag duktig på det. Det handlar om att stå emot när det finns spekulanter som vill köpa till ett lägre pris. Jag kan det där du behöver kunna, nämligen att stå emot när folk vill köpa billigare. Även om det blåser runt omkring mig så tänker jag igenom alla beslut och finns där som en trygghet under hela försäljningsprocessen.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Thomas Lüllmaa – Mäklaren genom livet

Beställ en värdering av Thomas

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Thomas dig inom kort. Tack på förhand!

Thomas Lüllmaa har för tillfället följande bostäder till salu