50
Till salu
Läby - Läby-Västerby 706 - Vänge

Friliggande villa 158 kvm (+40kvm) 2691 kvm (tomtarea) 5 750 000 kr
Intresseanmälan
Läby-Västerby 706 5 750 000 kr
Intresseanmälan

Strax utanför Uppsala ligger en rymliga villa om 6 rok med fina umgängesytor och en påkostad relaxavdelning. Entrén går via en stenläggning som sluter an mot den asfalterade uppfarten och intill finns ett rymlig garage med elport, garaget har även nyttjas som festlokal när tillfälle gets. På andra sidan av stenläggningen står en jacuzzi som går att nyttja året runt. På fastigheten finns även ett Attefalls hus om 25 kvm med sovloft som hyrs ut idag.

Husets boarea fördelar sig på två plan med sovrum och badrum på båda våningarna. I entréplan finner ni sällskapsytor så som kök, vardagsrum, matsal, tv-rum samt en relaxavdelning. Vidare finns här även ett badrum, sovrum, hall samt tvättstugan. Från flertalet av rummen kommer ni ut i trädgården och ut på olika uteplatser. På övre plan finns en möblerbar hall, två sovrum samt en master suit som känns stort och luftigt och ger en dressing room känsla, rummet har tillgång till ett eget badrum med dusch.


Gästhus/Attefallshus
I gästhuset finns det både kök, allrum och badrum. Trappor upp till ett sovloft som gör huset funktionell till sin användning.


En boende i närhet till Uppsala Golfklubb och bara några minuter från Uppsala. Här bor du i ett lugnt läge med naturen runt omkring. Samtidigt är det bara 6 km in till centrala Uppsala.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
”I slutändan handlar det om att ta hand om människor – vilket är något som jag och mina medarbetare strävar efter dagligen.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1989
Rum
6 rum och kök, varav 6 - 4 sovrum
Boarea/biarea
158 m² + 40 m²
Tomtarea
2691 m²
Pris
5 750 000 Kr

Planlösning

Entré:
En trevlig hall med ljusa väggar och grått klinkergolv. När du kliver in hittar du trappan som tar dig upp till andra vången i huset. Trappan har även belysning som gör hallen mer livlig på kvällarna.

KÖK:
Från hallen nås köket som sedan leder vidare till matrummet, vardagsrum och tillbaka till hallen. Rummet har ett fint ljusinsläpp genom stora fönster och en altandörr som leder vidare ut på uteplatsen. På golvet ligger ett grått klinkergolv, ljusa väggar förutom väggen ovanför diskbänken, denna är kaklad med svart mosaik. Köket är utrustat med en modern maskinpark så som en upphöjd diskmaskinen för lättare hantering, hel kyl och frys och på kylen finns det en modern skärm som underlättar din vardag och skickar din handlingslista direkt till din mobil. Gott om plats för förvaring och bra arbetsyta.

Tvättstuga :
I anslutning till köket finns det en tvättstuga med gråa väggar och plastgolv. Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, samt en mindre bänk med handfat och ett skåp ovanför tvättmaskinen.

Vardagsrum :
Från hallen kommer du in i husets ljusa avdelning där ljuset kommer in från flera fönster. Vardagsrummet har gråa tapeter och en heltäckningsmatta, samt en utgång till uteplatsen genom en glasdörr.

Matrum :
I anslutning till vardagsrummet och köket finns det utrymme för en matgrupp där ljuset släpps in genom två fönster. Även här finns det en dörr som leder ut till uteplatsen och vidare ut till trädgården.

Groventrén :
Här finns en inbyggd garderob för förvaring med klinkergolv och ljusa väggar, samt belysning i taket. Genom denna entré kommer du in till relaxavdelningen.

Relaxavdelning/bastu :
Här finner du ett ljust utrymme med stor glasdörr för att sitta och njuta efter en relaxstund i bastun. Basturum och en duschkabin finns i anslutning till det ljusa avslappnings platsen.

Badrum :
Helkaklat badrum i beige kakel som är utrustat med wc, kommod samt ett rymligt hörnbadkar. Ljusinsläpp från ett fönster.

Sovrum 1:
På nedre plan ligger att av de fyra sovrummen. Ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett parkettgolv.

Hall:
På övre plan ligger en möblerbar hall som för ett fint ljus från ett takfönster.

Sovrum 2 och 3:
Från hallen nås två sovrum i bra storlek. Båda rummen har ljusa ytskikt och vitlaserade parkettgolv.

Sovrum 4:
Ett stort sovrum med inbyggda garderober i mörk kulör som smälter in med den beigea färgen på väggarna och det vitlaserade parkettgolvet. Den påkostade inredningen i garderoberna ger en känsla av ett dressing room och strax intill finns ingången till rummets egna helkaklade badrum med dusch.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Läby-Västerby 11:7

Tomt

2691 m²

Renovering

2023 solceller installerat
2021 våtrum övre plan renoverat
2016 Bergvärme installerat
Köket är renoverat

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 158 kvm + 40 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 6 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1989

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund/Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor/plåt. Fönster: 3-glasfönster . Vatten och avlopp: Borrad brunn, 3 kammarbrunn med infiltration.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme CTC 2016

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber börje.net

Ekonomi

Pris: 5 750 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 945 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 042 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1989. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 044 000 kr.

Driftkostnad summa: 46 000 kr/år
El: 35 000 kr/år
Samfällighet: 1 500 kr/år
Renhållning: 2 500 kr/år
Försäkring: 7 000 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Förmån: Officialservitut Väg I Samfälld Vägmark, 03-89:162.1
Förmån: Officialservitut Väg,Avlopp, 03-89:162.2

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Läby - Läby-Västerby 706 - Vänge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus