50
Såld
Vittinge - Vikingavägen 12 - Vittinge

Friliggande villa 117 kvm 929 kvm (tomtarea) 1 995 000 kr (högstbjudande) Slutpris 1 995 000 Kr
Vikingavägen 12 1 995 000 kr

Enplansvilla med tillhörande garage med förråd som går att nyttjas som gym eller förvaring. Huset är omgiven av en fin och välskött trädgård.

Entrén till villan ligger på framsidan av huset med parkering intill. Väl inne i huset finner ni ett badrum med dusch strax intill entrén och köket åt andra hållet. Köket ligger i en öppen planlösning mot matplats och vardagsrum vilket ger extra ljus åt rummen då fönster finns i tre väderstreck. I vardagsrummet har ägaren satt in dubbeldörrar ut mot trädgården vilket gett ett riktigt lyft till rummet. På golvet ligger ett parkettgolv, runt fönstren sitter nya foder och alla innerdörrar har bytts ut till trädörrar som målats vita.
I den inre hallen finner ni ingången till ytterligare ett badrum och tre bra sovrum varav den ena har tillgång till en klädkammare. Här finns även utrymme för en arbetshörna och en rymlig tvättstuga!


Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1977
Rum
4,5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
117 m²
Tomtarea
929 m²
Pris
1 995 000 Kr (högstbjudande)

Planlösning

HALL:
I hallen ligger ett praktiskt klinkergolv intill entrédörren. Här finns yta för avhängning av ytterkläder samt plats för mindre möbel och en garderob.

BADRUM:
Badrum med dusch, wc samt handfat. Ytskikt av äldre standard.

KÖK:
Kök som renoverats i en tidlös stil för ca 15 år sedan med vita skåp och full maskinell utrustning. Ett fönster ovanför diskbänken ger sikt ut mot husets entré. Köket har en öppen planlösning ut mot vardagsrummet vilket ger ett ljusinsläpp till gemensamhetsytorna från tre väderstreck. På golvet ligger ett parkettgolv och i taket sitter ett vitmålat trätak. Plats för ett stort middagsbord finns.

VARDAGRUM:
Ett stort och rymligt rum med dubbeldörrar ut mot altanen och vidare ut till trädgården. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade.

SOVRUM:
Ett rymligt sovrum med fönster ut mot den fina trädgården. PÅ golvet ligger ett laminatgolv oh trätaket är vitmålat. Plats för förvaring finns i inbyggda garderober.

SOVRUM:
Sovrum med laminatgolv och utsikt mot trädgården. Även här är trätaket vitmålat.

MASTER BEDROOM:
Ett rymligt sovrum med tillhörande klädkammare. Även detta rum ligger mot trädgården.

TVÄTTSTUGA:
På golvet i tvättstugan ligger en våtrumsmatta som fått ett vinylgolv löst lagt ovanpå för att ge en snyggare look. Här finns gott om arbetsytor och förvaring.

KONTOR/LÄSHÖRNA:
Längst in i hallen, intill sovrummet finns en väl tilltagen yta som passar till kontor, spelhörna eller lekplats. Det som passar just er familj.

BADRUM:
Ett stilrent helkakalt badrum med plats för badkar. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp och en stor spegel sitter på plats på väggen. Spottar i taket.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:46

Tomt

929 m²

Uteplats

Stor altan i bra skick med en skyddande vägg och delvis under tak.

Bilplats

Uppställningsyta för bilar samt garage

Byggnad/Storlek

1 plan, 117 kvm , 4,5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1977

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betong. Fönster: 3-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 159 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 901 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1977. Fastighetsskatt-/avgift: 8692 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 773 600 kr.

Driftkostnad summa: 40 800 kr/år
El: 26 000 kr/år
Vatten-avlopp: 8 000 kr/år
Renhållning: 2 800 kr/år
Försäkring: 4 000 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1984-10-25).

Visa mer

Karta

Vittinge - Vikingavägen 12 - Vittinge

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus