Såld
Julmyra - Hästskoböjen 3 - Heby

Rymlig villa med garage i naturskönt område!

Friliggande villa 129 kvm 2879 kvm (tomtarea) 2 750 000 kr Slutpris 2 575 000 Kr Budhistorik
Hästskoböjen 3 2 750 000 kr

Rymlig villa med garage i naturskönt område!

Inflyttningsklar villa byggd 2023 med tillhörande garage och carport! Huset är ett välplanerat och öppet enplanshus med närhet till skog, bad och hästanläggning med tillhörande ridhus.

Linnéa är ett stort och luftigt enplanshus med tre bra sovrum med möjlighet till att dela upp vardagsrummet till ytterligare ett rum som kan nyttjas som ett fjärde sovrum eller ett kontor. Intill sovrummen ligger två fullt utrustade badrum med dusch i båda, det ena badrummet har extra utrymme för ytterligare badrumsmöbler samt ljusinsläpp från ett fönster.
Den öppna gemensamhetsytan i hemmet erbjuder idag ett spatiöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till baksidan av huset, här finns möjlighet till att bygga upp en helt avskild värld för dig själv och familjen med ett soligt läge i trädgården. Baksidan av tomten är omringad av en lättsam skog som inte skymmer solen. Matplatsen finner ni intill fönster med utsikt ut mot garageuppfarten och entrén. Köket som ligger intill har gott om förvaringsutrymmen, arbetsyta och all modern utrustning. Intill köket finns tvättstugan med groventré, även tvättstugan i detta hus är väl tilltagen och fungerar utmärkt som en förlängning till köket där plats för hygienartiklar och återvinning lätt får plats. Groventrén i tvättstugan vetter ut mot det påkostade garaget som ligger strax intill huset. Här finns även en tillbyggd carport som gör det lätt för två bilar att få skydd från väder och vind. Uppfarten är väl tilltagen och grusgångar har anlagts mellan hus, garage och entré.


Huset har genomgående parkettgolv i alla rum förutom våtrummen.

Ett ypperligt tillfälle att förvärva en helt nybyggd och rymlig villa med naturskönt närområde. Området ligger ca 1 mil från Morgongåva samhälle där skola åk F-6 finns, liksom Per Erics Livs som är en populär Ica butik, restauranger och tågstation med Upptåget som tar dig till Uppsala-Sala. Det är ca 1,5 mil till Heby och ca. 4,5 mil till Uppsala. Promenadavstånd till hästgård och cykelavstånd till sjön Tarmlången, endast en kort bilfärd bort finner ni Siggeforasjön med camping och fina badmöjligheter.

För den med önskan att dela sitt liv med hästar har tillgång till Julmyra Horse Center. Med fina träningsanläggning. Här finns ridhus, belyst ridbana, ridvägar, 800 meters stigande rakbana, 500 meters djupsandsbana och både 800 och 1000 meters rundbana.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2023
Byggnadsår
2023
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
129 m²
Tomtarea
2879 m²
Pris
2 750 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Julmyra 1:28

Tomt

2879 m²

Bilplats

Goda uppställningsytor för flertalet fordon samt garage och Carport.

Byggnad/Storlek

1 plan, 129 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2023

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betong. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten - Gemensamhetsanläggning. Kommunalt avlopp - Gemensamhetsanläggning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen värme

Övriga utrymmen

Garage med tillhörande carport

Ekonomi

Pris: 2 750 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 379 000 Kr (fastställt avseende år 2023) varav byggnadsvärde 1 000 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 300 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2005-11-01).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Heby Julmyra GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Heby Julmyra GA:2 ändamål: Vägar, Samfällighet: Heby Julmyra S:1


Förmån: Officialservitut Träningsanläggning För Hästar, 1917-954.1

Visa mer

Karta

Julmyra - Hästskoböjen 3 - Heby

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus