Såld
Storvreta - Vintergatsvägen 12 - Storvreta

Kedjehus med gavelläge, eget garage och parkering intill huset.

Kedjehus 140 kvm 356 kvm (tomtarea) 3 500 000 kr Slutpris 3 400 000 Kr
Vintergatsvägen 12 3 500 000 kr

Kedjehus med gavelläge, eget garage och parkering intill huset.

Rymligt kedjehus med gavelläge och eget garage intill entrén, även plats för parkering finns intill huset och buss och matbutik endast ett kort promenad bort. Husets utsida är välskött där panelen är nymålad och takpannor har setts över.

Ställ bilen i garaget eller på uppfarten intill huset och väl inne i entrén finns ingången till ett av de två badrummen i huset samt tvättstugan som leder vidare till ett förråd bakom. Köket är ett arbetskök med gott om förvaring, här finns en utgången till husets stora altan under tak och delvis skyddad av väggar. Matplatsen intill köket är rymlig och rummet är avdelat av en skiljevägg från arbetsdelen i köket. Dessa två utrymmen nås både från hallen samt vardagsrummet. I det rymliga vardagsrummet finns plats för både matsalsmöbel samt tv-hörna och intill trappan till övervåningen står en täljstenskamin. Dörr ut till baksidan av huset finns här som leder vidare ut på grönyta och till vedförrådet bakom garaget. Intill vardagsrummet ligger ett av de fyra sovrummen som med fördel kan användas som kontor.

Uppe på övervåningen finns ett ljust allrum som vid behov kan byggas om till ytterligare ett sovrum. Det rymliga badrummet har idag badkar och intill finns en klädkammare. Tre bra sovrum ger plats åt familjen.

Storvreta är samhället med "småstadskänslan" som har utomordentligt goda kommunikationer med bl a upptåget, ca 9 min, stadsbussar och nära påfarten till nya E4:an gör detta till ett bra boende även för pendlaren. Nära till service, dagis, skolor och idrottsplatser som finns i samhället. Skog och natur finns vid utkanten. Extremt barnvänligt och mycket populärt samt familjärt område.

I samfälligheten finns en lokal som går att låna för möten eller kalas, här finns även en trevlig bastu för de boende.

Kontakta gärna Micaela McClafferty 0702181047 för visning

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Micaela McClafferty
Fastighetsmäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1982
Rum
7 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
140 m²
Tomtarea
356 m²
Pris
3 500 000 Kr

Planlösning

HALL:
Möblerbar hall med plats för ytterkläder intill entrédörren. Ingång till tvättstuga och badrum. På golvet ligger en plastmatta och tapet på väggarna.

TVÄTTSTUGA:
En väl tilltagen tvättstuga med ett intilliggande förråd. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Plastmatta på golv samt tapet på väggarna.

BADRUM:
Badrum med dusch, wc samt spegelskåp. Plastmatta på golvet, kakel på vägarna i duschutrymmet.

KÖK:
Ett rymligt kök med intilliggande matsal. Från rummet nås altanen på framsidan av huset som ligger i skyddat läge och är täckt av ett tak. Köket har ljusa ytskikt och skåpinredning. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, ugn med häll samt fläkt. En väl tilltagen diskbänk i rostfritt med dubbelho. Matplatsen rymmer ett stort matbord samt tillhörande möbler. Plastmatta på golvet samt tapetserade väggar.

VARDAGSRUM:
Ett ljust vardagsrym med trappa upp till övervåning. 2006 installerades en täljstenskamin och baksidan av huset nås via en altandörr, på baksidan finns även ingång till vedförrådet som finns i anslutning till garaget. På golvet ligger ett parkettgolv och på väggarna sitter en tapet.

KONTOR/SOVRUM:
Intill vardagsrummet finns ett rum som med fördel kan nyttjas som kontor eller sovrum. Plastmatta samt tapet.

ALLRUM:
På övervåningen finns ett allrum som kan byggas om till ytterligare ett sovrum, i direkt anslutning finns en klädkammare.

SOVRUM 2, 3 och 4:
På övervingen finns även 3 bra sovrum som alla är väl tilltagna i storlek. Tapetserade väggar samt plastmatta på golv. I två av rummen finns garderober.

BADRUM:
Ett ljust och rymligt badrum med badkar, fönster, wc, handfat med tillhörande spegelskåp samt ett badrumsskåp finns.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Fullerö 32:29

Tomt

356 m²

Bilplats

Eget garage samt egen uppfart

Renovering

Fasaden är löpande underhållen och 2017 målades hela huset
Nockpannor är bytta på högdelstak och samtliga vindskivor bytta
Wc övre plan är ny

Byggnad/Storlek

2 plan, 140 kvm , 7 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1982

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-1-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme och luftburen värme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 3 500 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 759 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 881 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1982. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 495 900 kr.

Driftkostnad summa: 40 250 kr/år
Uppvärmning: 12 975 kr/år
El: 10 917 kr/år
Samfällighet: 9 438 kr/år
Renhållning: 1 420 kr/år
Försäkring: 5 500 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1981-08-26).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:14 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:16 ändamål: Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:6 ändamål: Vägar, Grönområden

Allmänt om området

Storvreta är en förtjusande ort belägen i Uppsala kommun i Sverige. Det är en pittoresk tätort som ligger cirka 15 kilometer norr om Uppsala stad, vilket gör den till en populär destination för både invånare och besökare som vill komma bort från stadens liv och rörelse.

Storvreta har en rik historia som sträcker sig flera århundraden tillbaka. Området var tidigare ett jordbruksområde och det finns fortfarande bevarade tecken på dess agrara arv. Du kan se traditionella gårdar och vackra landskap som bär vittnesbörd om ortens lantliga historia.

En av de mest framträdande platserna i Storvreta är den anrika Storvreta kyrka. Kyrkan är en imponerande byggnad med anor från medeltiden och är väl värd ett besök för att beundra dess vackra arkitektur och historiska betydelse. Den omgivande kyrkogården ger en fridfull atmosfär och är en plats för eftertanke och reflektion.

Storvreta har också blivit känt för sina idrottsprestationer, särskilt inom innebandy. Storvreta IBK är en framstående klubb inom svensk innebandy och har vunnit flera nationella och internationella mästerskapstitlar. För innebandyfans är ett besök på IFU Arena, där Storvreta IBK spelar sina hemmamatcher, ett måste.

När det gäller rekreation och naturupplevelser finns det gott om möjligheter i Storvreta och dess omgivningar. Det finns flera vackra sjöar i närheten där man kan njuta av fiske, båtliv och avkopplande promenader längs stranden. Det omgivande landskapet erbjuder också vandrings- och cykelleder som tar dig genom skogar och ängar, vilket ger en chans att uppleva naturens skönhet och frid.

För dem som är intresserade av kultur och historia finns det också flera intressanta platser att besöka i närheten av Storvreta. Uppsala stad, med sin rika historia och kulturella arv, ligger bara en kort bilresa bort. Där kan du besöka Uppsala universitet, Uppsala domkyrka och Gustavianum, för att bara nämna några av de många sevärdheterna.

Sammanfattningsvis är Storvreta en charmig ort med en rik historia, idrottsframgångar och natursköna omgivningar. Oavsett om du är intresserad av att utforska kultur, natur eller bara njuta av den lugna atmosfären, har Storvreta något att erbjuda för alla.

Visa mer

Karta

Storvreta - Vintergatsvägen 12 - Storvreta

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus