Till salu - Sön 24/9 kl 14:45-15:15
Vittinge - Ösbylundsvägen 7 - Vittinge

Enplansvilla med solsäkert läge och stort inglasat uterum. Garage, carport och gäststuga.

Friliggande villa 105 kvm (+60kvm) 1180 kvm (tomtarea) 2 395 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Ösbylundsvägen 7 2 395 000 kr
Intresseanmälan

Enplansvilla med solsäkert läge och stort inglasat uterum. Garage, carport och gäststuga.

Fin enplansvilla med tillhörande garage och carport med gångavstånd till buss in till Uppsala och Sala. Kommunalt vatten och avlopp och golvvärme.

I gemytliga Vittinge, intill ett nybyggnadsområde med en ny kommunal skola på gång, ligger denna trevliga 1-plansvilla med tillhörande garage, carport, gästhus samt ett inglasat uterum. Altanen på framsidan av huset sveper vidare runt hörnet och tar er till uterummet, som även nås via matplatsen vid köket. De tillbyggda trapporna gör trädgården lättillgänglig och även så gäststugan.

Väl inne i huset finner ni båda tvättstuga och badrum lättillgängliga alldeles intill entrén. Gemensamhetsytorna har en öppen planlösningen och ryggåstak, tillsammans med de många fönsterna från tre väderstreck får rummen fin rymd och ljus. Centralt belägen står kaminen som ger familjen en extra värmekälla och hög mysfaktor. Intill matplatsen och köket ligger utgången till det rymliga inglasade uterummet med skjutdörrar, rummet är rustat för vår, sommar och höst och lamellgardiner ger insynsskydd och en välbehövd skugga soliga dagar. 2017 tillkom en utbyggnad som gav en större matplats i ett stort burspråk med fin sikt ut mot baksidan. Köket är fullt utrustat och spottar i taket ger bra belysning. Sovrummen ligger intill varandra varav det ena med utgång till baksidan och tillhörande altan, i rummet finns även en klädkammare.


Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2009
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
105 m² + 60 m²
Tomtarea
1180 m²
Pris
2 395 000 Kr (högstbjudande)

Planlösning

HALL:
Entrén till huset finner ni på framsidan via den stora altanen. Intill finns garage, carport och parkering. Väl inne i hallen finns upphängningsytor och förvaring för ytterkläder samt tillgång till badrum samt tvättstuga. På golvet ligger ett klinkergolv och väggarna är tapetserade.

TVÄTTSTUGA:
En rymlig tvättstuga med ljusinsläpp från ett fönster, målade väggar samt klinkergolv. Här finns arbetsyta, tvättmaskin samt förvaring i skåp.

KÖK:
Ljust kök med intilliggande matplats i burspråk, här finns även en dörr ut till det inglasade uterummet och vidare ut till trädgård och grill. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd kyl, ugn, häll samt fläkt. På golvet ligger ett tåligt klinkergolv och väggarna är tapetserade. Rummet känns ljust och hemtrevligt med goda arbetsytor och fin sikt ut mot trädgården.

ALLRUM:
Ett spatiöst allrum med plats för flertalet möblemang samt öppen planlösning mot matplatsen i en utbyggnad från 2017. Mitt i rummet står en kamin som bidrar till trivsel och värme till husets alla rum. På golvet ligger ett trägolv och i det vitmålade taget sitter infällda spottar. Gemensamhetsytorna har ljusinsläpp från tre väderstreck, ryggåstak och stor golvyta, trotts detta känns rummet väldigt trivsamt och gemytligt med de olika takhöjderna som delarna av rummen har.

SOVRUM:
Ljust sovrum med garderob samt städskåp.

SOVRUM:
Sovrum med utgång till baksidan av huset med tillhörande uteplats. Här finns även en klädkammare med skjutdörr. Tapet på väggarna och laminatgolv.

SOVRUM:
Sovrum med utsikt mot entrén. Tapetserade väggar, laminatgolv samt garderob.

BADRUM:
Helkaklat badrum med både dusch och ett fristående badkar. Gott om plats finns i kommoden med tillhörande skåp och spegel. Ett stort fönster ger ett fint ljusinsläpp till rummet.

UTERUM:
Ett härligt uterum byggt mot husets ena gavel 2017. Rummet har skjutdörrar och lamellgardiner. Golvet är isolerat med frigolit och spånskiva.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Ösby 5:51

Tomt

1180 m²

Byggnad/Storlek

1 plan, 105 kvm + 60 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2009

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor/plåt. Fönster: 3-glas fönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen värme och luft/vattenpump, kamin.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns framdraget till huset men ej påkopplat

Ekonomi

Pris: 2 395 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 834 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 561 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2009. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 080 000 kr.

Driftkostnad summa: 37 200 kr/år
El: 24 000 kr/år
Vatten-avlopp: 5 200 kr/år
Sotning: 500 kr/år
Renhållning: 3 000 kr/år
Försäkring: 4 500 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-04-04. Förbrukning: 83 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 123 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (1990-11-12).

Samfälligheter

Förmån: Officialservitut Vatten, Avlopp M.M, 0331-08/7.1

Visa mer

Visningar

24

Sön 24/9 kl 14:45-15:15

Anmäl mig

Karta

Vittinge - Ösbylundsvägen 7 - Vittinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus