50
Till salu
TUNABACKAR - Tunagatan 60B - Uppsala

Möjlighet att bygga ditt drömhus i stadsnära område!

617 kvm (tomtarea) 3 390 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Tunagatan 60B 3 390 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image
Image
Image
Image

Möjlighet att bygga ditt drömhus i stadsnära område!

Sällsynt möjlighet att förvärva en tomt i attraktiva Tunabackar. Här kan du uppföra ditt drömhus, från valfri husleverantör, i ett lugnt och trivsamt område på en tomt som styckats av från en av de ursprungliga fastigheterna på Tunagatan. Tomten har egen infart från Tunagatan och ligger bakom det ursprungliga huset vilket för att du är fri från både gata och har en baksida mot naturen.

Detaljplanen för området medger uppförande av fristående byggnad i max 1 plan. Se vidare information om "Dokument" med antagen detaljplan och plankarta för området.

Bärby hage är ett lugnt och barnvänligt område med ett bra pendlarläge och god service. Nära bostaden ligger Torbjörns torg med bland annat ICA, restauranger och annan service. Är du träningssugen så har du Fyrishov med gym, äventyrsbad, utomhusbad mm i närheten. Vill du aktivera dig utomhus så har du Röbo friluftsområde med utegym och löpspår som leder mot Storvads badplats och Gamla Uppsala. Både förskolor och skolor finns i direkt närhet till Tunagatan. Området har dessutom ett mycket bra pendlarläge med resecentrum och City på bekvämt cykelavstånd. Via Bärbyleden når man snabbt ut till E4:an.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Tomtarea
617 m²
Pris
3 390 000 Kr (eller bud)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Tunabackar 13:23

Tomt

617 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Pris: 3 390 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 4 225 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 849 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1946. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 979 000 kr.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan (1957-12-20).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

TUNABACKAR - Tunagatan 60B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus