50
Till salu
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 72 - Uppsala

En favorit för barnfamiljen med parkläge och separat tvättstuga!

Bostadsrättsradhus 5 rok 134 kvm 8 620 kr/mån 3 990 000 kr
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 72 3 990 000 kr
Intresseanmälan

En favorit för barnfamiljen med parkläge och separat tvättstuga!

Arkitektritat radhus med några av de bästa kvalitéerna Lindbacken har ett erbjuda med ett toppläge mot parken, en lugn gata som är trygg för barnen av vistas på, fina uteplatser och framförallt ett hus som genomsyras av hög kvalité, byggt i sten med putsad fasad. Genomtänkt planlösning med högt i tak och ett ljusschakt med takfönster i mitten av huset som gör att huset får ett fint ljusinsläpp under alla dagens timmar. Här finns också en separat tvättstuga med torkskåp som är unikt för radhusen i området och mycket uppskattat av barnfamiljen - Här möts du av ett spännande radhus där arkitektur, detaljer och funktion står i fokus.

När du tar steget in i huset möts du av snygga detaljer och praktiska lösningar. I hallen finns en platsbyggd läderklädd sittbänk. Smarta förvaringslösningar med garderober intill entrén och näst intill osynliga garderober under trappan. De två badrummen är exklusivt utförda, det hexagonformade kaklet i matt vit från Höganäs tillsammans med den runda spegeln med en kant i mässing, takdusch och stilsäker pendellampa bidrar till den lyxiga känslan. Köket ger huset en tydlig karaktär med sina ljust gröna luckor. Det blir en fin kombination med mässingsknoppar och bänkskiva med natursten. Matplatsen är rymlig och här kan du med lätthet bjuda ett stort sällskap på middag. På sommaren kan du öppna upp dubbeldörrar till den plattlagda uteplatsen och införliva hela utemiljön i ditt kök.

Platser för umgänge är många i detta hus. Vardagsrummet som är närmare 30 kvm stort har fri parkutsikt och pardörrar ut mot baksidans uteplats och trädgård. Braskamin värmer på kyliga kvällar. Här finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum, ett perfekt gästrum för föräldrar när de kommer för att hälsa på och kanske vakta barnbarnen.

Övervåningen rymmer familjens sovrum. Föräldrarnas sovrum är närmare 15 kvm och takhöjden på 3,80 meter används maximalt till förvaring med garderober från golv till tak. Husets smycke, ett fantastiskt fönster med en höjd på 2,50 meter, ger rummet en unik karaktär. Samma fina takhöjd finns i ett av barnrummen som också är lika genomtänkta med platsbyggd förvaring och där rummen dessutom har platsbyggda skrivbord där man kan njuta av utsikten över park eller villorna på Skogstorpsvägen. Övervåningens allrum binder samman alla rum på ett naturligt sätt och här får barnen en bra plats att leka, titta på en mysig film eller varför inte krypa upp i den skinnklädda fönsternischen med utsikt över parken.

Materialen i huset har valts med omsorg och är genomgående av mycket hög kvalité. Alla väggar är målade i vitt, garderobsfronter är vita förutom i hallen där den gröna nyansen från köket återfinns. Golvet i huset är sober vitborstad enstavsparkett i ek som ger ett lugnt intryck och i hallen återfinns det hexagonformade kaklet från Höganäs.

Läget längs Skogstorpsvägen är ett av Lindbackens bästa – Här bor du i en del av Lindbacken där radhusen blandas med villor. Husets framsida erbjuder soligt söderläge och utsikt mot de fina villorna. Baksidan har fri utsikt mot parken med stora grönskande ytor vilket ger helt privata och insynsskyddade tomter som är fint inramade av en häck i Avenbok.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2017
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
134 m²
Månadsavgift
8 620 Kr
(Kallvatten och avfallshantering ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, hushållsel och varmvatten tillkommer.)
Pris
3 990 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 874 174 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Via en helglasad entrédörr som ger fint ljus kommer du in i hallen med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs på golvet. Läderbeklädd sittnisch med förvaring både under och över. Näst intill osynlig förvaring i flera garderober under trappan.

KÖK:
Här flödar ljuset in från stora fönsterpartier i söder som dessutom går att öppna så att köket förlängs ut i trädgården. Kanske till platsen för ditt egna utekök och örtträdgården? Köket har inredning med behagligt gröna luckor, bänkskiva i vacker natursten och beslag i mässing. Maskinellt utrustat med kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och inbyggd ugn. En fin detalj är den dubbla takhöjden i köket med takfönster som sprider ljus ner i mitten av huset under dagens alla soltimmar.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har fina fönsterpartier och utgång till altan och trädgård. I vardagsrummet ryms en ordentlig soffgrupp intill den stilfulla braskaminen.

SOVRUM 1: :
Möjlighet finns att dela av vardagsrummet och göra ett sovrum, perfekt för gäster eller som arbetsrum.

DUSCHRUM:
Här är arkitektens tidigare uppdrag att designa hotell tydligt märkbar. I stilen Art Decó är rummet utfört med klinker i gröngrå ton från Mosa Tiles. Väggarna är delvis målade och kaklade med hexagonformat matt vitt kakel från Höganäs. Inredning med en stor rund spegel och pendellampa med detaljer i mässing som även återfinns i knoppar och beslag. Tvättställ och kommod i mrökt grön nyans samt dusch med takdusch.

TVÄTTSTUGA:
Separat tvättstuga är unikt för dessa radhus och är något alldeles extra. Praktiskt med förvaring, gott om bänkytor och maskinellt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns också husets värmepump. Även i tvättstugan återfinns de fina detaljerna med hexgonformat kakel i matt vitt från Höganäs, luckorna i grönt och beslag i mässing.

ÖVRE PLAN: ALLRUM:
En trappa som är klädd i heltäckningsmatta för att göra den mjuk och bekväm att gå i leder upp till övervåningen och dess andra vardagsrum , allrummet. Ett härligt rum för barnen att vistas i och öppenheten ner till entréplanet gör att rummen får fin kontakt med varandra. En plats som ofta är favorit hos barnen är fönstret med en platsbyggd soffa där de kan krypa upp med en bok och se ut över parken.

SOVRUM 2:
Fantastiskt föräldrasovrum om närmare 15 kvm med en takhöjd på upp till 3.80 meter och ett fönster som är 2,50 meter högt. Förutom att takhöjden ger rummet karaktär används den också till förvaring med garderober, hela vägen från golv till tak.

SOVRUM 3 & 4:
Mysiga sovrum för barnen där båda har platsbyggda garderober och platsbyggda skrivbord. Det ena rummet ligger med utsikt över parken och det andra har utsikt mot villorna på Skogstorpsvägen. Ett av sovrummen har samma höga takhöjd som föräldrasovrummet.

BADRUM:
Övervåningens badrum går i samma stil som duschrummet på entréplanet med det gröngrå golvet och det hexagonformade kaklet i matt vitt. Även inredningen går i samma stil förutom att här finns ett mycket fint inbyggt badkar som bjuder in till avkopplande stunder. Komfortvärme i golv.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

På husets framsida finns grusad framsida med plats för 1-2 bilar

Byggnad/Storlek

2-plansradhus, 134 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe, vattenburen golvvärme och radiatorer

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Separat förråd finns vid husets tomt på baksidan.

Lägenhetsnummer

72

Ekonomi

Pris: 3 990 000 kr . Månadsavgift: 8 620 kr. Kallvatten och avfallshantering ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, hushållsel och varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,88%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-12-09. Förbrukning: 45 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 82 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Ängla
Ekonomi: Medlemskapsansökan: Brf Ängla c/o Larom redovisning AB Timmervägen 6 86341 Sundsvall Föreningen höjde årsavgifterna med 20% fr o m 1 maj 2024. Höjning innan det var oktober -23 med 25%. Inga fler planerade eller beslutade höjningar. Kontrollerat: 2024-05-06
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Tomtmarken kring bostadrättsradhuset, framsida och baksida, är upplåtna med nyttjanderätt. Ändringar på tomt kräver alltså styrelsens godkännande.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 72 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus