Till salu
ROSENDAL - Rosendalsvägen 12 - UPPSALA

Compact living i bästa utförande!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 27 kvm (+14kvm) 1 413 kr/mån 1 695 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Rosendalsvägen 12 1 695 000 kr
Intresseanmälan

Compact living i bästa utförande!

Compact living i bästa utförande med stora fönsterpartier, gedigen takhöjd och kvalitativa materialval. Optimalt disponerad bostad med yteffektiva lösningar för ett trivsamt och funktionellt boende i expansiva och ständigt växande Rosendal! En lägenhet om 27 kvm plus loft om 14 kvm som är något utöver det vanliga med en fantastisk takhöjd på ca 3,7 m som ger rymd och charm till bostaden. Lägenheten är genomgående ljus med vitmålade väggar och en vacker ekparkett på golv. Här ges ett kök med plats för matbord intill och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket som har fransk balkong och rymmer plats för soffa. Vidare erbjuds ett rymligt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett separat sovrum på övre plan som även har plats för skrivbord samt förvaring.

Som en del av Brf Inspiration Rosendal är du medlem i en äkta bostadsrättsförening innehållandes 347 lägenheter i varierande storlekar och utformningar. Den populära föreningen erbjuder medlemmarna löpning på takets löparbana, solning och aktivitet i form av t.ex. en streetbasketplan på fastighetens tak och en härlig takterrass. Dessutom hittar du bland annat gym och en välsorterad ICA butik i föreningens hus. Det finns 94 st parkeringsplatser i husets garage som för närvarande har lediga platser.

Här bor du alldeles intill Stadsskogen, njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighet till svamp- och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår. Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padeltennis, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Rosendal är ett ständigt växande område med fullt av energi! Här finns Ica och Hemköp, gym, restauranger, apotek, bank m.m. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Inom bekvämt avstånd finns även närhet till förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom 5 minuter. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
1 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea/biarea
27 m² + 14 m²
Månadsavgift
1 413 Kr
(I avgiften ingår värme samt bostadsrättstillägget. Obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån för TV (basutbud), bredband (100/100) samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer). El 33 kr/mån plus faktiskt förbrukning som debiteras kvartalsvis. Kall- och varmvatten 127 kr/mån plus faktisk förbrukning som debiteras kvartalsvis.)
Pris
1 695 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
280 221 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022. Då andel i årsavgift saknas är det beräknat på andel i föreningen.)
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Entré genom säkerhetsdörr till hall med plats för ytterkläder invid hatthylla samt ytterligare förvaringsmöjlighet finns i 2 garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök/Vardagsrum
Kök med vita skåpluckor, praktiskt stänkskydd i glas med ljusgrön kulör bakom och vit arbetsbänk av laminat. Maskinellt utrustat med spishäll, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn/mikro samt kyl/frys. I öppen planlösning finns vardagsrummet som rymmer plats för matbord, soffa och tv-möbel. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Badrummet är stilrent med svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Det finns dusch med infällbara glasväggar, handdukstork, wc, handfat med kommod och en spegel ovanför samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Två garderober med plats för städ- och badrumsartiklar.

Loft
Plats för dubbelsäng och skrivbord. Platsbyggd förvaring i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar. Glasräcke med ljusinsläpp från fönster.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 94st parkeringsplatser i husets garage.
Om du är intresserad av att hyra en p-plats kan du maila till info@sweax.se
Priset är 1395 kr/månad för en vanlig plats samt 1695 kr/månad för en med laddningsanslutning.
Finns lediga platser, (maj 2023)

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 27 kvm + 14 kvm (biarea) , 1 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-TV och bredband 1000/100 Mbit/s via Tele2. Obligatoriskt tillägg på 205kr tillkommer.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 3 st soprum för hushållssopor och källsortering för boende, 2 st soprum finns för lokaler. Takterrass med basketplan, soltrappa och löparbana utomhus.

Lägenhetsnummer

C1412

Ekonomi

Pris: 1 695 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 1 413 kr. I avgiften ingår värme samt bostadsrättstillägget. Obligatoriskt tillägg om 205 kr/mån för TV (basutbud), bredband (100/100) samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer). El 33 kr/mån plus faktiskt förbrukning som debiteras kvartalsvis. Kall- och varmvatten 127 kr/mån plus faktisk förbrukning som debiteras kvartalsvis. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,24345%.

Driftkostnad summa: 810 kr/mån
El: 330 kr/mån
Vatten-avlopp: 330 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-06-04. Energiprestanda primärenergital: 74 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Inspiration Rosendal
Om föreningen:

Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Mediator Inga planer eller beslut om avgiftsförändringar (2023-05-19)
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: - Föreningen har ca 70 källarförråd som hyrs ut för 200 kr/mån, separat kösystem.
- Nycklar skall lämnas in på Uppsala Värdeskydd teknik AB, Hyttögatan 7. 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Rosendalsvägen 12 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus