RM+ - Sön 24/9 kl 13:30-14:30
VÅRDSÄTRA - Vikvägen 30 - UPPSALA

Designradhus med gavelläge, i barnvänliga Vårdsätra. Nära natur och bad!

Bostadsrättslägenhet 7 rok 152 kvm (+2kvm) 5 552 kr/mån 5 395 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Vikvägen 30 5 395 000 kr
Intresseanmälan

Designradhus med gavelläge, i barnvänliga Vårdsätra. Nära natur och bad!

Designradhus med insynsskyddat soligt läge mot lummigt skogsområde där du erbjuds ett boende med 5 sovrum. Brf Dragonhusen uppfördes 2017 och kommer från Blooc som står bakom flera fina projekt i Uppsala, bland annat i Lindbacken och här i Vårdsätra. Här möts du av kvalité i allt från materialval till planlösning såsom inredning i kök ifrån Kvänum med bänkskivor i kalksten, vitvaror ifrån SMEG, trendiga stålglaspartier och en vacker gjutjärnskamin som ger värme på ruggiga höstkvällar.

Huset är i 3-plan och med 152 kvm BOA får du ett hus med fina ytor. Entréplanet har en rymlig hall med plats för ytterkläder och en del som är perfekt för t ex barnvagn. Vardagsrum och kök i öppen planlösning ger en social atmosfär där köksön blir en härlig plats att umgås kring. Badrum med dusch. Arbetshörna. En trappa upp finns allrum och tre sovrum varav ett master bedroom med walk-in-closet. Tvättavdelning och badrum. På översta planet finns allrum med utgång till balkong samt två mysiga sovrum med snedtak och takfönster.

Insynskyddad trädgård och altan med ett magiskt hörnläge, och sommarens ess i rockärmen - den vedeldade pizza ugnen som delas med grannen.
Trädgården är vänd mot lummigt skogsparti och har sol från eftermiddag till kväll. Förmiddagskaffet kan tas i solen på husets framsida eller på balkongen som har en fin utsikt över området. På uppfarten finns plats för en bil och uttag finns för el-bil. För barnen finns lekplats några hus bort i radhuslängan.

I Vårdsätra bor du i ett nybyggt område som har blandad bebyggelse med radhus och villor. Här bor du nära både stad och natur. Njut av promenader längs Ekolns strand eller ta med familjen på ett bad i Vårdsätraviken eller Lyssnaängsbadet. till City tar du dig med bil på ca 15 minuter och goda kommunikationer finns med buss som trafikerar en hållplats ca 300 m från huset. I närområdet finns också flera förskolor samt närhet till skola i Sunnersta, Valsätra och Rosendal.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Anne Weyde - Mäklaren genom livet

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016/2017
Rum
7 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea/biarea
152 m² + 2 m²
Månadsavgift
5 552 Kr
(Avgift från oktober 2023. (Höjning med 10%))
Pris
5 395 000 Kr (högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 339 044 Kr
(Baserat på årsredovisning 22/23)

Planlösning

HALL:
Ljus och välkomnande hall med plats för ytterkläder samt en fin möblerbar del som är perfekt för barnvagn eller går att dela av till en klädkammare. Smakfullt grått klinkergolv som är lagt i fiskbensmönster. Ljusa målade väggar.

KÖK:
Härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och här ryms ett stort matbord intill den mysiga braskaminen. Påkostad inredning såsom skåpsinredning ifrån Kvänum. Vitvaror ifrån SMEG samt bänkskivor i kalksten. Maskinell utrustning med kyl/frys "side-by-side", integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och fläkt.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har en härlig utsikt mot den lummiga trädgården och pizza ugnen. Vackert stålglasparti avgränsar rummet mot den platsbyggda arbetshörnan där det också finns förvaring. Här finns utgång till altan med sol hela eftermiddagen och kvällen. Ljusa väggar och parkettgolv. Gavelradhus ger fler fönster och ett hus som badar i ljus.

FÖRVARING:
I den inre hallen finns mycket gott om förvaring i hela garderobsväggar. (Fråga, har ni intrett garderoberna? Om det är så, tar ni med inredningen?)

BADRUM:
Intill hallen finns ett smakfullt badrum med flerfärgat hexagonformat klinkergolv och delvis kaklade väggar i vitt. Kommod med bänkskiva i sten och snyggt designad lampa och spegel. Dusch med duschvägg samt toalett.

PLAN 2:

ALLRUM:
En trappa i sober nyans leder upp till allrummet som t ex kan användas som ett mindre TV-rum. Önskas ett större allrum kan väggen till sovrummet intill tas ned.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med parkett och ljusa väggar.

SOVRUM 2:
Ett mindre sovrum med garderober. Parkettgolv och ljusa väggar. (osäker här då jag tror ni gjort om till Clara?)

SOVRUM 3:
Master bedroom med ett rogivande läge mot den lummiga baksidan. Ingång till en walk-in-closet. Ljusa väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Rymligt badrum med fönster som ger fint ljus. Sober inredning med flerfärgat hexagonformat klinkergolv, delvis kaklade väggar i vitt. Här ger badkaret på tassar en lyxig känsla tillsammans med den vackra kommoden som har bänkskiva i sten och den snyggt designade spegeln och lampan. Golvvärme.

Plan 3::

ALLRUM:
På vindsplanet möts du av ett stort allrum med högt i tak och utgång till takterrass med sol på förmiddagen och trevlig utsikt över villorna i Vårdsätra Vik. Ljusa väggar och parkettgolv.

SOVRUM 4 OCH 5:
Fina sovrum med takfönster och snedtak som ger en ombonad känsla. Rummen har ljusa väggar och parkettgolv.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan som går utmed gaveln och mot baksidan av huset. Morgonsol på framsidan och eftermiddags och kvällsol på baksidan.

Bilplats

Parkering för två bilar på uppfarten.

Byggnad/Storlek

2 plan med vind, 152 kvm + 2 kvm (biarea) , 7 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2016/2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

TV: Tecknas enskilt
Internetanslutning: Öppen fiber IP-Only

Övriga utrymmen

Förråd finns på husets baksida

Övrigt

Trästomme. Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Skolgatan 33B 753 11 Uppsala

Lägenhetsnummer

7

Ekonomi

Pris: 5 395 000 kr (högstbjudande). Månadsavgift: 5 552 kr. Avgift från oktober 2023. (Höjning med 10%). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,84615%.

Driftkostnad summa: 842 kr/mån
Vatten-avlopp: 500 kr/mån
Försäkring: 342 kr/mån
Kommentar: 2022 förbrukade hushållet 9 000 kWh

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-12-21. Energiprestanda primärenergital: 54 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Dragonhusen
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr

Visa mer

Visningar

24

Sön 24/9 kl 13:30-14:30

Varmt välkommen på visning, boka er gärna för bättre service och tillgång till digitalt prospekt. Önskar er en fin dag!

Anmäl mig
25

Mån 25/9 kl 12:30-13:30

Varmt välkommen på visning, boka dig gärna för bättre service och tillgång till digitalt prospekt. Önskar dig en fin dag!

Anmäl mig

Karta

VÅRDSÄTRA - Vikvägen 30 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus