Budgivning pågår
LINDBACKEN - Vitmossvägen 70 - UPPSALA

Soligt gavelradhus med hög kvalité, design och utmärkt läge i Lindbacken!

Bostadsrättsradhus 5 rok 127 kvm 4 534 kr/mån 4 290 000 kr (eller bud) Högst bud 4 300 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Vitmossvägen 70 4 290 000 kr
Intresseanmälan

Soligt gavelradhus med hög kvalité, design och utmärkt läge i Lindbacken!

Bli den första att flytta in i ett gavelradhus om två plan, byggt i sten, med ett utmärkt läge i Lindbacken! Tillträde möjligt från den 10 februari.
Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning eller mer information.

Bostaden om c:a 127 kvm, fördelas på kök och vardagsrum med möjlighet till ett extra sovrum på entréplan samt med tre sovrum och ett allrum/alternativt ett ytterligare sovrum även på det övre planet. Invändigt präglas bostaden av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Radhuset levereras med riktigt bra maskinell utrustning av hög kvalitet och golvvärme för optimal komfort. Stora fönsterpartier samt kök av hög standard. Här har man velat skapa ljus och socialt inbjudande men samtidigt mycket ytsmarta kvadratmeter.

Bostadens gaveltomt om 459 kvm är en av de största i föreningen och ligger dessutom i ett soligt läge från sydöst till nordväst vilket ger fin dags- och eftermiddagssol och samtidigt angränsar mot naturmark. Närhet till en smidig genvägspassage upp till Ica-butiken, bussen och den kommande handelsbyn.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker, en Ica butik och snart tas första spadtaget för Handelsbyn med vårdcentral, apotek, gym, restaurang mm. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för bokad visning och information!

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Marcus Topel
Fastighetsmäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2023
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
127 m²
Månadsavgift
4 534 Kr
Pris
4 290 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet samt ljusa väggar.

Intill hallen finns ett stilsäkert KÖK med väggskåp från Kvänum i mattlackad ek, planlimmad diskho, bänkskiva och stänkskydd i Carrara marmor, målad vägg. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro, spisfläkt från Thermex, integrerad kyl och frys i fullhöjd. Vitvaror från Siemens.

VARDAGSRUM som kombineras med MATRUM/SOVRUM. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier. Utgångar till terrass. Möjlighet till SOVRUM 1 med fönster och utgång till terrass mot baksidan. Förberett för kamin med bl. a. tillluft och shakt samt el till ev. frånluftsfläkt.

BADRUM med klinker på golvet samt kakel på väggar och dimbara spotlights i tak. Badrummet är utrustat med tvättställ och badrumsmöbel, duschväggar i glas och wc-stol. Kombimaskin och torktumlare från Siemens.

Under trappan till övervåningen finns FÖRRÅD/STÄD med plats för förvaring.

ÖVERVÅNING:

En trappa i ek leder upp till övervåningen och dess HALL samt ALLRUM som lätt går att göra om till SOVRUM 2.

Övervåningen erbjuder även SOVRUM 3 med garderober samt SOVRUM 4 med garderober och SOVRUM 5 med en Klädkammare.

BADRUM med likadan inredning som entréplanets badrum men utrustat med badkar.

Genomgående i huset återfinns ett Tarkett golv i ek i samtliga torra utrymmen, släta vita massiva dörrar och målade väggar.

Övrigt:
Fönsterbänkar i carraramarmor tjocklek 20 mm. Trappräcken (pinnräcke) med ståndare av vitt stål.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Bostadens gaveltomt ligger i ett soligt läge från sydöst till nordväst vilket ger fin dags- och eftermiddagssol. Tomtens area på ca 459 kvm är inkl. byggnader och är en av de största tomterna i föreningen.

Bilplats

En parkeringsplats i anslutning till huset.

Byggnad/Storlek

2 plan, 127 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2023

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas isolerfönster.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber via Telias Öppna Fibernät.

Övriga utrymmen

Ett tillhörande förråd på baksidan

Lägenhetsnummer

21

Ekonomi

Pris: 4 290 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 534 kr. Andel i föreningen är 4,1667%.

Föreningen

Namn: Brf Odun

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 70 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus