Kommande
HÖGANÄS - Höganäsgatan 1B - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 3 rok 116,5 kvm 4 059 kr/mån 4 250 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Höganäsgatan 1B 4 250 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image
Image
Image

Ljus och öppen gavellägenhet som idag nyttjas som en trea. Den välplanerade lägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck gör det möjligt att ha så många som 4 sovrum för den som önskar alternativt nyttja bostaden som trea med uthyrningsdel som har en separat entré. Föreningens entréer finns att hitta mot den lugna lilla innegården där garagelängorna finns samt Höganäsgatan, en väldigt lugn gata. Hiss från bottenplan tar er upp till bostäderna och här vid entrén finns även förråd, cykelförråd samt tvättstuga på markplan.

Väl inne i bostaden möts ni av ett välkomnande ljus från det stora vardagsrummet med gavelläge och ljusinsläpp från tre väderstreck. Dubbeldörrar i glas gör att det går lätt att skärma av gemensamhetsytorna från de två sovrummen som ligger bortom den inre hallen. Detta rum skall enligt originalritningarna vara uppdelade i ytterligare ett sovrum, vardagsrum samt matsal. Du kommer in i en stor välkomnande hall med generösa dubbeldörrar mot det rymliga vardagsrummet. Lägenheten har ett gavelläge och ljusinsläpp i tre väderstreck vilket ger ljusa och trevliga gemensamhetsytor. Köket nås både från hallen och matplatsen intill, även i köket finns utrymme för en gemytlig matplats intill fönstret.

På taket finns en härlig takterrass där man har en underbar utsikt och kan njuta fyrverkerier eller ljumma sommarkvällar på.

I Höganäs bor du i en av Uppsalas mest populära stadsdelar. Här är lugnt och trivsamt att bo samtidigt som du har närhet till stadspulsen och allt vad Uppsala City har att erbjuda med både handel och kultur. Med en kort promenad når du gågatan med shopping och vidare till Årummet, där det finns härliga bryggor och sittplatser att njuta atmosfären på. Mat handlar du på populära Ica Torgkassen i köpcentret Kvarnen och där finns även Apotek, Systembolag, restauranger och blomaffär mm. Lägenheten har ett väldigt bra läge för den som pendlar från Resecentrum och där är det enkelt att pendla mot Arlanda och vidare till Stockholm. Lätt att ta sig till Resecentrum via bra gång- och cykelvägar. Busshållplatser för både stads- och landsortsbussar ligger nära. Med bil når du enkelt E4:an via bland annat Råbyvägen, för vidare pendling mot Stockholm eller Gävle.

Två förråd tillhör lägenheten, ett i källaren och ett på vinden. Förening med mycket god ekonomi och låg belåning. Väldigt låg hyra.

Varmt välkomna att boka dig för visning!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
116,5 m²
Månadsavgift
4 059 Kr
(Obligatorisk avgift för TV, telefoni och bredband tillkommer om 206 kr/mån.)
Pris
4 250 000 Kr (högstbjudande)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Funktion som en trea idag, men går att ändra till 5 rok, dörrar finns kvar på vinden.

Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

116,5 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum

Lägenhetsnummer

19

Ekonomi

Pris: 4 250 000 kr (högstbjudande). Månadsavgift: 4 059 kr. Obligatorisk avgift för TV, telefoni och bredband tillkommer om 206 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,431%.

Föreningen

Namn: Brf Österplan
Om föreningen: Brf. Österplan finns på adressen Höganäsgatan 1A-B och består av 30 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt två lokaler.
Ekonomi: Föreningens eknomi förvaltas av ABJ Boförvaltning 018 - 444 01 30. Finns ej beslut om kommande avgiftsförändringar: 2023-01-30.
Renoveringar:
2004: Stamrenovering
2012: Byte av elcentral
2012: Byte av fönster samt ommålning av fönster
2012: Byte av avloppsledning ut till gatan
2014: Hissrenovering

Taket ses över varje år - ingen planerad renovering av det.
Halva huset är tilläggsisolerat mot buller, mot järnvägen för (2007-2008).
Målar utvändigt kontinuerligt på de partier som inte är tegel.
Hängrännor och stuprännor utbytta nyligen.

Mer information lämnas av ordförande.

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

HÖGANÄS - Höganäsgatan 1B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus