50

Eva Brevemark

Fastighetsmäklare

Eva Brevemark
Fastighetsmäklare

Min erfarenhet i kombination med min personlighet har gjort att det i mina rekommendationer ofta förekommer ord som; glad, positiv och väldigt effektiv.

Min erfarenhet i kombination med min personlighet har gjort att det i mina rekommendationer ofta förekommer ord som; glad, positiv och väldigt effektiv. Jag gör ofta det där lilla extra som just din affär kräver för att det blir mer än en bra affär, det ska bli din livs bästa affär!

Inget hem är det andra likt och målet är att så många som möjligt gillar just er bostad! Oavsett var du/ni befinner er i, i er boendeprocess, så kommer du/ni inte bli besvikna när du/ni träffar mig. Jag är inte som andra mäklare. Jag vill bli Din mäklare genom livet.

Jag har mångårig erfarenhet i branschen då jag har mäklat sedan 2007. Jag har sålt både lägenheter, villor och nyproduktion. Jag har varit delägare och drivit mäklarföretag. Jag har även det stora förtroendet att få vara lärare på Mäklarsamfundets assistentutbildning där jag utbildar blivande assistenter i fastighetsförmedling med fokus på lagstiftning i vad gör mäklaren och vad gör en assistent i en affär. När jag inte jobbar så kan det hända att du träffar mig i ”gröna kläder” alternativt på en hundpromenad!

Jag ser fram emot att höra från dig.

Eva Brevemark – Mäklaren genom livet

Beställ en värdering av Eva

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Eva dig inom kort. Tack på förhand!