50

Boresan – Tryggt och enkelt!

I samarbete med Cetti använder vi oss av Boresan för köpare och säljare. Allt för att du som kund ska få en trygg och enkel process – oavsett om du är säljare eller köpare.

Boresan köpare

Med Boresan erbjuds köparen en unik och engagerande upplevelse med en digital och interaktiv kundresa. Köparen tar del av Digispekt dvs. ett digitalt prospekt, en modern och digital upplevelse som ersätter pappersprospektet, från visning till budgivning och avtal. Om mäklaren skulle göra några ändringar notifieras då köparen enkelt och kan ta del av ändringarna.

I Boresan köpare erbjuds du enkelt uppföljning efter visning, lägger enkelt bud, kan du identifiera dig med BankID och bekräfta om du har ett beviljat lånelöfte genom direkta bankkopplingar, tar del av information inför avtalsskrivning, tar del av digital bopärm efter affärens slut och får en checklista inför tillträdet för att inte missa någonting.

Boresan säljare

Med Boresan erbjuds säljaren en modern och digital upplevelse. Du och mäklaren kan smidigt kommunicera genom hela affären. Du som säljare tar bl a del av mäklarpresentation inför mötet, stämmer av bostadsinfo och fyller i frågeformulär om bostaden, förberedelse inför annonsering, visning och marknadsföring, följer budgivning och finansiering, tar del av information inför avtalsskrivning och checklista inför tillträde för att inte missa något.

Verifierad budgivning

Idag identifierar sig våra kunder via BankID vilket gör att hela sälj- och köpprocessen blir väldigt trygg och enkel! Du som säljare vet med säkerhet att mäklaren vet vem som befinner sig i din bostad vid en visning, samtidigt som mäklaren får korrekta kontaktuppgifter till alla budgivare.