50

Trygghetspaketet TRYGGA HEM

I samarbete med Anticimex.

 

Trygghetspaketet TRYGGA HEM

Tillsammans med Anticimex som har lång erfarenhet inom branschen, har Riksmäklaren tagit fram en produkt för fastighetsaffärer som innehåller både besiktning och dolda felförsäkring.

Överlåtelsebesiktning

Besiktningen skapar trygghet för dig som säljare och spekulanterna, samtidigt som den förhindrar onödiga förseningar under försäljningen. Mäklaren presenterar besiktningen vid visningar så att alla spekulanter får en bra bild av huset och dess skick. Spekulanten har möjlighet att kontakta besiktningsmannen för att ställa frågor och har även möjlighet att få en genomgång av besiktningen tillsammans med besiktningsmannen, antingen via telefon eller på plats.

Dolda felförsäkring

Dolda felförsäkringen skapar trygghet för både dig som säljare och köpare efter försäljning. Ingen självrisk och inget pappersarbete vid skadeanmälan! Vid tecknande av försäkring ges fullmakt till köparen som ger denne rätt att själv anmäla eventuella krav avseende dolt fel till Anticimex.

 

Kort om TRYGGA HEM

Innehåller: Besiktning + Dolda fel

Kostnad: 17 795 kr, inkl. moms

Betalning: Endast vid försäljning!

Giltighetstid: Upp till 10 år efter tillträdesdag

Maxbelopp för ersättning: 1 000 000 kr

Prata med din mäklare

Frågorna kommer när viktiga beslut ska fattas.

Behöver jag verkligen göra besiktning? Varför ska jag teckna en dolda felförsäkring? Behöver jag verkligen både besiktning och dolda felförsäkring? Vad innebär egentligen ett dolt fel?

Efter 50 år i branschen vet vi att det är mycket att besluta kring när du ska sälja din bostad och det är därför vi finns här för dig för råd. Diskutera med din mäklare vad som blir bra för dig!