Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-05-17
PRESSMEDDELANDE

Unikt soldattorp till salu i Skogstibble

I dessa coronatider är efterfrågan på fritidshus extra stort. Nu förmedlar Riksmäklaren ett unikt och charmigt soldattorp i Skogstibble.

– Det ska bli otroligt spännande att förmedla detta fina soldattorp, säger ansvarig mäklare Marcus Topel på Riksmäklaren.

Fastigheten är på nästan 3700 kvadratmeter vilket gör att det finns gott om utrymme för köparen.

– Det här är kanske Upplands finaste Soldattorp som har ett idylliskt läge i natursköna Skogstibble utanför Uppsala. Soldattorpet, som ursprungligen tillhörde Hagunda kompani, består i sin helhet av en huvudbyggnad i två våningar, säger Marcus Topel.

Dessutom finns gäststuga, utedass, snickarverkstad, fristående bastu, rök, jordkällare, carport och vedbod på fastigheten.

Inom kort är det visning av fastigheten och intresset ser ut att bli stort, kanske extra stort i dessa tider när fler och fler letar just efter denna typ av objekt.

– Intresset för denna typ av fastigheter har ökat lavinartat den senaste tiden. Den här typen av objekt är ovanliga och det är enbart något per år som kommer ut till försäljning, så det gäller att passa på, säger Marcus.

Läs mer och se fler bilder här.

För mer info kontakta:
Marcus Topel / Ansvarig mäklare
Tel. 070-745 52 00,
Mejl: marcus.topel@riksmaklaren.se

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.