50

Nu lanserar Riksmäklaren sin projektsida för Brf Carls Park, där finns mer information att läsa och möjlighet att redan nu göra sin intresseanmälan. Här finns boende för dig som söker en större lägenhet för familjen eller för dig som söker ett ytsmart boende.
– Det här är verkligen ett boende med det lilla extra i natursköna Rosendal. Vi befinner oss just nu i väntan på säljstart, men vill du hålla dig uppdaterad under resans gång, gör en intresseanmälan redan idag, säger Sisela Rosman, fastighetsmäklare på Riksmäklaren.

Här finns bostäder som erbjuder ett socialt liv med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Här kan hela familjen med släkt och vänner samlas för trevliga stunder. Samtliga bostäder har väl tilltagna balkonger för middagar och avkoppling, många med utsikt över grönskande Carls Park eller Stadsskogen.
– Dessutom kan du njuta av solen och storslagna vyer tillsammans med dina vänner på någon av föreningens två takterrasser, säger Sisela Rosman.

Brf Carls Park erbjuder ett bekvämt boende med hiss från markplan och vidare till ditt våningsplan eller garage, förråd samt bil- och cykelpool. Alla större lägenheter kommer vara garanterad garageplats.
– Här får man närhet till fin natur samtidigt som det är cykelavstånd till centrum. Värt att nämna är att bostäderna är miljövänligt byggda av trä och utrustade med solceller, säger Sisela Rosman.

Välkommen till BRF Carls Park – En plats i harmoni med stad och natur

Fakta
Antal lägenheter: 74 bostadsrättslägenheter
Lägenheter: 1-5 rum och kök
Storlek: 28-124 kvm
Säljstart: Januari 2023
Planerad inflytt: Q2 2025
Andrahandsuthyrning: Tillåtet
Köp av juridisk person: Tillåtet

Anmäl ditt intresse på vår projektsida för Brf Carls Park, klicka här

Sisela Rosman
070-548 08 02
sisela.rosman@riksmaklaren.se

Ulrika Lööf
070-201 43 93
ulrika.loof@riksmaklaren.se

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet