Nyproduktion
BRF Carls Park

BRF CARLS PARK - EN PLATS I HARMONI MED STAD OCH NATUR!

ROSENDAL, Uppsala Storlek: 38,5 - 124 kvm
Intresseanmälan
BRF Carls Park
Intresseanmälan

BRF CARLS PARK - EN PLATS I HARMONI MED STAD OCH NATUR!

Önskar du ett boende med det lilla extra i natursköna Rosendal – Här finns boende för dig som söker en större lägenhet för familjen eller för dig som söker ett ytsmart boende. Välkommen till Brf Carls Park!

Här finns bostäder som erbjuder ett socialt liv med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Här kan hela familjen med släkt och vänner samlas för trevliga stunder. Samtliga bostäder har väl tilltagna balkonger för middagar och avkoppling, många med utsikt över grönskande Carls Hage eller Stadsskogen. Dessutom kan du njuta av solen och storslagna vyer tillsammans med dina vänner på någon av föreningens två takterrasser.

Brf Carls Park erbjuder ett bekvämt boende med hiss från markplan och vidare till ditt våningsplan eller garage, förråd samt bil- och cykelpool. Alla större lägenheter kommer vara garanterad garageplats. Ta del av vardagslyxen och med cykelavstånd till centrum, detta samtidigt som ni bor i hållbart och miljövänligt byggda bostäder av trä utrustade med solceller.

Välkommen till Brf Carls Park – En plats i harmoni med stad och natur

SNABB FAKTA
Antal: 74 bostadsrättslägenheter
Lägenheter: 1-5 rum och kök
Storlek: 28-124 kvm
Planerad inflytt: Q2 2026
Säljstart: Januari 2024
Andrahandsuthyrning: Tillåtet
Köp av juridisk person: Tillåtet

------------------------------------------------------------
Låter detta intressant och du vill hålla dig uppdaterad under resans gång - gör en intresseanmälan redan idag.

Kontakta oss vid intresse eller frågor!
- Sisela Rosman tel. 070-548 08 02,
mail: sisela.rosman@riksmaklaren.se
- Ulrika Lööf, tel. 070-201 43 93,
mail: ulrika.loof@riksmaklaren.se
------------------------------------------------------------

MER OM PROJEKTET
Välkomna till Brf Carls Park! Ett nyproduktionsprojekt i centrala Rosendal med närhet till allt. Projektet ligger granne till den lummiga parken Carls Hage och den storslagna Stadsskogen. Precis intill projektet hittar du även den nybyggda grundskolan. Utöver det är det cykel- eller gångavstånd till förskolor, restauranger, caféer, gym och fritidsaktiviteter.

Brf Carls Park består av tre flerbostadshus, varav två punkthus och ett lamellhus, om 6 bostadsvåningar. Totalt planeras 74 bostäder ifrån 1 till 5 rum och kök, alla med väl tilltagna balkonger. De tre husen skapar ett stort harmoniskt och grönskande inre gårdsrum med gott om plats för lek, umgänge och social samvaro. Det finns två gemensamma takterrasser med pergola samt ett gemensamt växthus på gården med möjlighet till odling och samvaro.

BO OCH LEVA HÅLLBART
I Brf Carls Park både bor du och lever hållbart. Bostäderna planeras att Svanenmärkas för att du som boende ska vara säker på att du bor i en bostad där det råder en sund inomhusmiljö och där påverkan på miljön blir så liten som möjligt. Hela projektet kommer att byggas med trästomme då det är ett miljövänligt och förnybart material.

I Brf Carls Park ser vi även till att det är enkelt att leva hållbart. Som boende har du möjlighet till odling på din egen rymliga balkong men även i det gemensamma växthuset och på de två takterrasserna. Som boende har du också tillgång till föreningens egna bil- och cykelpool samt elbilsladdning i föreningens privata garage. Husen kommer också utrustas med solceller och energilagringsfunktioner.

Vill du läsa mer om Svanen se länk under dokument & länkar: Svanen - Nordens officiella miljömärkning - svanen.se

ROSENDAL OCH NÄROMRÅDET
Förutom lummiga parker och rogivande promenadstråk i Stadsskogen finns dessutom förskolor, fritidsaktiviteter, gym, utegym, butiker, caféer, mataffärer, bank, apotek och restauranger i Rosendal. Du har 10–15 minuters cykelavstånd till Uppsala Resecentrum beroende på vilken väg du önskar ta. Om du vill andas in frisk luft och vara omgiven av natur på väg till jobbet, pendeln eller centrum tar du cykelvägen förbi Ångströmlaboratoriet och fortsätter längs med Fyrisån hela vägen in till stan. Mellan Uppsala C och Rosendal hittas bland annat BMC, Uppsala Science Park, Studenternas IP, Akademiska sjukhuset samt flertalet skolor och gymnasium. Brf Carls Park - en plats i harmoni med stad och natur.

HÅLLBART BOENDE I SOCIAL, EKONOMISK OCH MILJÖMÄSSIG ASPEKT
- Brf Carls Park planeras att Svanenmärkas
- Samtliga hus byggs med trästomme
- Punkthusen fasad kläs med skiffer och lamellhuset med träpanel
- Två gemensamma takterrasser
- Eget garage
- Laddningsstationer i garaget för elfordon
- Tillgång till cykel- och bilpool samt cykelverkstad
- Solceller på taken och energilagringsfunktion
- Gemensamt växthus
- Väl tilltagna och frodiga planteringar och utemiljöer
- Möjlighet till odling, grillning och långbord
- Lekplats och gräsyta för spel och samling

Vi ser fram emot att höra från dig!

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
Ulrika Lööf
Mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93

Visningar

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av visning.

Karta

ROSENDAL - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus