50

Peter Alfvengren

Fastighetsmäklare

Peter Alfvengren
Fastighetsmäklare

Mötet med människor gör yrket lika spännande idag som när jag startade för över 30 år sedan

Som gammal elitbasketspelare har jag genom åren tänkt en del på yrkets koppling till idrott. Precis som när du idrottar är mäklaryrket fullt av utmaningar. Jag gillar inte att sitta still utan vill gärna växla tempo, vilket jag har fått göra under min karriär. I viss mån är varje mäklare individualist men vi måste samtidigt spela ihop som ett lag.

Vi mäklare arbetar hårt för att leverera en trygg och bra tjänst och en av anledningarna till att mina kunder väljer att anlita mig är på grund av min erfarenhet som mäklare. I den marknad som vi befinner oss i just nu är kunskap och erfarenhet viktigare än någonsin. För de mäklare som inte varit med om den här situationen förut blir det problem. Det går inte att lova guld och gröna skogar som vissa mäklare gör. Det gäller att ge realistiska förväntningar på prisnivån till säljare – vilket du får av mig.

Varje affär är unik. Du möter som mäklare många människor som är i tuffa skeden i livet, då kan man inte vara flåshurtig och bara ha ett säljsnack. Det betyder mycket för mig att kunna hjälpa dem i den tuffa situation de befinner sig i. Det är en del av att vara Mäklaren genom livet.

Jag ser fram emot att höra från dig.

Peter Alfvengren – Mäklaren genom livet

Beställ en värdering av Peter

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Peter dig inom kort. Tack på förhand!