Dalkullan Mikaela Källgren är ny mäklare på Riksmäklaren

– Det ska bli spännande att börja mäkla i Uppsala och hjälpa människor som går i flyttankar, säger Riksmäklarens nyaste mäklare.

Från en bondgård i Bjursås Dalarna, via modelljobb i Paris, till Riksmäklaren i Uppsala. Nu har dalkullan Mikaela Källgren hittat hem.
– Det ska bli spännande att börja mäkla i Uppsala och hjälpa människor som går i flyttankar, säger Riksmäklarens nyaste mäklare.

Hon är uppvuxen bland djur och natur på en bondgård i Bjursås. Men efter arbete som modell och många resor med jobb utomlands, inom försäljning och inom hemvården föll valet till slut på mäklaryrket.
– När jag arbetade inom hemtjänsten i Stockholm besökte jag många äldre människor i stora sekelskiftsvåningar och där fick jag upp intresset och min passion för fastigheter. Det i kombination med försäljning och att man inom vården måste vara bra på att skapa trygghet och förtroende tyckte mina vänner att mäklaryrket skulle passa mig perfekt, säger Mikaela.

2015 började hon arbeta som mäklarassistent på ett kontor i Stockholm och 2017 började hon samtidigt studera till mäklare genom en uppdragsutbildning. Planen var att snabbt bli klar och sedan komma i gång och arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm. Men kärleken gjorde att hon hamnade i Uppsala och dessutom kom tre barn till världen.
– Utbildningen tog ju lite längre tid än planerat men att hinna med en hel mäklarutbildning och tre barn på fyra år är ju ändå riktigt bra jobbat, säger Mikaela som ser fram emot att äntligen få jobba som mäklare.

– Det ska bli jättekul att hjälpa människor som funderar på att flytta. Med min erfarenhet från försäljning, arbete inom vården, min passion för fastigheter samt mitt sätt att skapa kontakter och inbringa förtroende kommer jag att göra allt i varje affär för att det ska bli den bästa affären någonsin, säger Mikaela.

Kontakta Mikaela för en kostnadsfri värdering:
Mikaela Källgren / Fastighetsmäklare
Tel. 073-763 40 48, mejl: mikaela.kallgren@riksmaklaren.se

Läs mer om Mikaela här