Mikaela Källgren

Fastighetsmäklare

Mikaela Källgren
Fastighetsmäklare

Jag ser fram emot att bli din mäklare genom livet

Jag är en glad och energisk mäklare med en positiv inställning till alla mina kunder och jag vill vara ert bästa stöd vid er nästa bostadsaffär – både vid försäljningen av er befintliga bostad som vid köp av den nya drömbostaden.

Mitt genuina intresse för människor är stort och jag älskar att skapa nya kontakter. Jag vill finnas där för alla mina kunder genom livets alla skeenden och jag vill att ni ska känna en stor trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Mina erfarenheter inom vården kommer väl till pass inom mäkleriet. Den sociala biten är viktig för mig där jag månar och tar hand om mina kunder. I mitt hjärta och via mitt jobb som fastighetsmäklare månar jag om att skapa förtroende och vara er hjälp i livets alla stunder.

Jag bygger relationer och skapar förtroenden och jag har alltid en inställning till att mina kunder alltid ska få ett leende på läpparna.

Det första steget i min försäljningsstrategi är att förbereda er bostad inför försäljning. På detta sätt hinner du/ni förbereda allt praktiskt i lugn och ro inför försäljningen, skanna av marknaden efter något nytt och få en bättre uppfattning av vad just din bostad är värd. Dessutom kan jag hjälpa dig att tajma inflytt i din nya bostad med utflytt från ditt nuvarande hem.

Mitt mål som fastighetsmäklare är att alltid utföra varje moment i försäljningsprocessen såsom jag hade velat att min mäklare skulle agera.

Därför lägger jag ner mycket tid på noggranna förberedelser och jag finns ständigt tillgänglig för mina kunder.

Tillsammans med min envishet och positiva inställning kommer jag att skapa de absolut bästa förutsättningarna genom hela er bostadsaffär.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om ett år – så är jag rätt person att ringa idag. Jag ser fram emot ditt samtal!

Jag vill gärna vara er mäklare – den självklara Mäklaren att anlita genom livet och alla dess skeenden.

Mikaela Källgren – Din mäklare genom livet

Beställ en värdering av Mikaela

Fyll i formuläret nedad så kontaktar Mikaela dig inom kort. Tack på förhand!