Vi kan Lindbacken

Vi säljer mest i Lindbacken och är ditt självklara val vid försäljning i området. Vi har förmedlat bostäder i Uppsala län och dess kransorter sedan 1974. Läs mer om om Lindbackens betydelse för oss här.

Nytt i Lindbacken

Som många vet ligger Lindbacken oss lite extra varmt om hjärtat. Enda sedan planeringsstadiet av området Lindbacken (Läs mer nedan under ”Vår historia i Lindbacken”) har vi varit med på resan. Vi är stolta över att ha fått förtroendet från Lindbacken Fastigheter och att vi hela tiden får möjlighet att lansera nya projekt i Lindbacken!

Nu närmar sig Säljstart för bl a BRF FILIA som är nytt systerprojekt till den tidigare succén Brf Himla.

Enda sedan vi startade försäljningen i Lindbacken – och än idag – förmedlar vi tomter i Lindbacken från leverantörer som A-HUS, EKSJÖHUS, MYRESJÖHUS och LB-HUS.

Tomterna är mycket prisvärda och därav finns det ett stort intresse, säger Sisela Rosman ansvarig mäklare.

Under våren påbörjade vi försäljningen av Brf MOSSGLÄNTAN som sålt jättebra – finns några få kvar! Under höst och vinter 2019/2020 sålde vi slut på våra senaste projekt i Lindbacken. BRF SVANMOSSEN som med sina radhus ligger i ett fint läge längs med Svanmossvägen i Lindbackens fjärde etapp samt BRF HIMLA som sålde slut på kort tid.

Håll dig uppdaterad här!

Vår historia i Lindbacken

Lindbacken ligger oss lite extra varmt om hjärtat då vi enda sedan planeringsstadiet har varit med i projektet Lindbacken. Vi har nämligen varit med långt innan husen började växa fram och år 2007 var vi med när Lindbacken Fastigheter förvärvade majoriteten av marken i Lindbacken. Hösten år 2015 fick vi äran att påbörja försäljningen av Lindbacken Fastigheters första projekt;

FRIA TOMTER på Brattbacksvägen.

Idag bor det närmare 1 500 personer i Lindbacken! Vi tackar ödmjukast för att vi av Lindbacken fastigheter har fått den stora förmånen att förmedla större delen av alla projekt som sålts samt pågår idag, i Lindbacken.

Idag förmedlar vi ca 70 % av alla försäljningar som görs i Lindbacken, både begagnat- och nyproduktion. Vi ser det inte som en självklarhet att få hjälpa våra kunder, utan vi arbetar varje dag för att våra kunder, såväl säljare och köpare som byggherrar, ska se den glädje, styrka och kunnighet vi har att erbjuda alla våra kunder. Vår ambition är att vi ska få vara en del av Lindbacken under flera flera år framöver. Vi hjälper dig gärna att hitta ditt drömboende i Lindbacken!

Som mäklare är det mycket roligt att se hur området växer fram för var dag som går. Vi har en mäklare som även råkar vara vår VD, som varit den som varit med enda sedan planeringsstadiet och som har förmedlat majoriteten av alla projekt i Lindbacken, Ulrika Lööf.

Försäljningen i Lindbacken går bra och det är ett stort intresse av våra nya projekt i etapp 4. Bidragande kan vara att skolan, förskolorna, idrottshallen och alla gator nu är klara i Lindbacken. Södra Parken är även den klar med sin lekplats och utegym. Framöver kommer fokus ligga på etapp 4, säger Ulrika Lööf.

Vi har förmedlat en stor variation av bostäder i området sedan Lindbacken började byggas.

Det hela startade med att vi började förmedlingen av de exklusiva stadsradhusen i BRF BLOOC med sina tre plan med trädgård och uteplats i härligt solläge.

Dessa blev startskottet för Lindbacken och vi kunde nå ut till en helt ny målgrupp med unga familjer.

Sedan fortsatte vår resa i Lindbacken och vi fick den stora äran att förmedla VILLA LINDBACKEN, SÖDRA PARKVILLORNA, ENGLANDSHUSEN, BRF LINDHAGEN 1, BRF BERGMYNTAN, BRF FLORA, BRF VIVA, BRF LIMONE, BRF ÄNGLA, BRF BRICK, BRF EIRA, BRF AQUA, BRF LYCKA, BRF SVANMOSSEN och BRF HIMLA som alla är slutsålda.

Fler kommer det bli!

 

Vi är experter på Lindbacken!

      

Från vänster: Ulrika Lööf, Marcus Topel och Sisela Rosman

Vi är ditt självklara val vid försäljning av din bostad i Lindbacken.

Ulrika Lööf tel. 070-201 43 93, mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se

Marcus Topel tel. 070-745 52 00, mejl: marcus.topel@riksmaklaren.se

Sisela Rosman tel. 070-548 08 02, mejl: sisela.rosman@riksmaklaren.se

Vi ser fram emot att höra från dig.

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.