Stort intresse för HSB Brf Luthagen Strand

För en månad sedan inleddes försäljningen av HSB Brf Luthagen Strand.

2021-10-26

För en månad sedan inleddes försäljningen av HSB Brf Luthagen Strand. Av de första 63 lägenheterna är redan 48 sålda till köpare som anmält sitt intresse i förväg. Nu släpps de resterande 15 lägenheterna.

– Nu har alla chansen att köpa ett fantastiskt boende, säger Carolina Sohlberg, en av de ansvariga mäklarna för projektet på Riksmäklaren.

Intresset har varit jättestort och på mindre än en månad har 48 lägenheter sålts. De som har köpt är personer som anmält intresse i förväg och sedan placerats i turordning utifrån hur många HSB bosparpoäng de haft.

– När vi började kontakta köparna har många blivit överlyckliga när de fått chansen att köpa sitt drömboende. För många har det varit som att vinna storvinsten, säger Carolina Sohlberg.

Nu återstår 15 lägenheter i den första etappen. Det är både tvåor, treor och fyror. Alla är exklusiva och många har egen bastu.

– Det är jättefina lägenheter med bra planlösningar och läget är ju helt perfekt intill Fyrisån och samtidigt nära till stan, säger Carolina Sohlberg.

Hur ska man göra om man är intresserad?

– Nu är det först till kvarn som gäller så funderar man på någon av de lägenheter som finns kvar är det bara att kontakta oss så hjälper vi till, säger Carolina Sohlberg på Riksmäklaren.

 

För mer information kontakta:
Carolina Sohlberg / Fastighetsmäklare
Tel. 070- 548 08 04, mejl: carolina.sohlberg@riksmaklaren.se

Ulrika Lööf / Fastighetsmäklare / VD
Tel. 070-201 43 93, mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se