Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-06-11
PRESSMEDDELANDE

Nu släpps efterlängtade etapp 2 av brf Slottsträdgården i Steningen Slottsby

Nu släpps ytterligare 16 populära radhus i Steninge Slottsby, utanför Sigtuna.

– Brf Slottsträdgården består av välplanerade stadsradhus i unik slottsmiljö med närhet till Sigtuna, Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här finns båtplatser, badstränder och vacker natur att njuta av, säger Matts Lüllmaa, mäklare på Riksmäklaren.

Tillsammans med SHH Bostad utvecklar Blooc ett nytt bostadsområde i idylliska Steninge Slottsby med anor från 1600-talet i Sigtuna. Projektet har delats in i två etapper bestående av 16 radhus i varje etapp.

– Det har varit väldigt stor efterfrågan. Folk uppskattar den moderna planlösningen samt den traditionella miljön, säger Matts Lüllmaa.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rum som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Det är bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i. En färgskala i samtida, dova och jordnära kulörer i kombination med gedigna och tidlösa material skapar en lugn och harmonisk helhet.

– Radhusen har hög kvalitet och generösa ytor med fokus på det sociala livet, säger Matts.

Den första etappen är slutsåld och nu släpps äntligen den andra etappen.

– Det är många som har väntat länge på att vi ska släppa etapp 2. Vi får flera förfrågningar om projektet dagligen, säger Matts Lüllmaa.

För den som är intresserad och vill veta mer är tipset att snabbt kontakta Matts eller Ulrika.

Om projektet
Storlek: 99 kvm
Antal rum: 5 rok, varav 4 sovrum
Totalt antal: 32 radhus.

Inflytt beräknas bli från september 2022.

För mer info kontakta:
Ulrika Lööf, VD, fastighetsmäklare
Tel. 070-201 43 93, mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se

Matts Lüllmaa, fastighetsmäklare
Tel. 073-647 52 73, mejl: matts.lullmaa@riksmaklaren.se

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.