50

Eksjöhus Bostad inleder projektet med att bygga 74 lägenheter i Rosendal, allt från ettor till femmor är planerade. Riksmäklaren kommer att förmedla lägenheterna.

Eksjöhus Bostad inleder projektet med att bygga 74 lägenheter i Rosendal, allt från ettor till femmor är planerade. Riksmäklaren kommer att förmedla lägenheterna.
– Det känns jättekul att vi har fått förtroendet att arbeta med Eksjöhus Bostad i detta spännande projekt, säger Sisela Rosman, mäklare på Riksmäklaren.

Totalt kommer projektet att bestå av två punkthus och ett lamellhus. Husen kommer att vara belägna i området närmast stadsskogen.
– Det är ett jättebra läge med närhet till skogen och även till den nya skolan, säger Sisela Rosman.

Något som gör att projektet sticker ut är att Eksjöhus Bostad valt att bygga hela stommen i trä.
– Vår ambition är att ta ansvar för vårt klimatavtryck inom alla verksamhetsområden, från skog till färdig bostad. För oss handlar det inte enbart om att bygga en bra slutprodukt utan vi ser till att utveckla bostäder som bidrar till ett hållbart liv för både nuvarande och kommande generationer, säger Johan Karlsson, vd på Eksjöhus Bostad.

Varför har ni valt just Uppsala och Rosendal för detta projekt?
– Uppsala kommun har gjort stora satsningar på hållbarhet och innovation, Eksjöhus Bostad gör det samma. Vi kommer exempelvis utrusta projektet med solceller och energilagring, bil- och cykelpool samt odling och samvaro. I Rosendal finns det något för alla, både den stora och lilla familjen, säger Johan Karlsson.

Säljstart är inte helt spikat ännu då projektet fortfarande är i planeringsstadiet.
– Vi ser verkligen fram emot att komma igång med det här spännande projektet. För den som är intresserad går det bra att höra av sig redan nu så berättar jag mer, säger Sisela Rosman på Riksmäklaren.

För mer information kontakta:
Sisela Rosman, fastighetsmäklare
sisela.rosman@riksmaklaren.se

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet