Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-03-11
PRESSMEDDELANDE

Riksmäklaren får i uppdrag att förmedla HSB brf Luthagen Strand

Under 2021 är det säljstart för HSB brf Luthagen Strand, ett bostadsprojekt bestående av bostadsrätter i premiumklassen. Riksmäklaren har fått uppdraget att förmedla samtliga 63 lägenheter.

– Det är en stor ära och en fjäder i hatten att vi får detta unika uppdrag, säger Ulrika Lööf, VD på Riksmäklaren.

De exklusiva bostadsrätterna ligger i ett attraktivt läge vid kanten av Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet erbjuder en möjlighet att bo i nyproduktion med både hiss och parkering i huset, kvalitéer som annars är ovanliga i detta område.

– Det känns som om Luthagen blir komplett nu med bebyggelse på alla bra platser i stadsdelen. Det är verkligen ett unikt tillfälle för den som vill ha nyproduktion så här centralt och exklusivt, säger Ulrika Lööf

Det centrala och unika läget, i kombination med lägenheternas höga standard, gör detta till ett perfekt val för dig som söker ett attraktivt och nybyggt boende med högsta kvalitet. Balkonger med kvällssol och fin utsikt genom generösa fönsterpartier är bara några av projektets många exklusiva detaljer.

– Man har verkligen valt att höja nivån på flera av lägenheterna med bland annat dubbla balkonger och bastu. Vissa lägenheter har även takterrass med kvällssol, säger Ulrika Lööf.

 

Försäljningen startar under 2021 och planerad inflyttning är under 2023.

Totalt består projektet av 63 bostadsrätter.
Antal rum: 2 – 5 rum och kök
Boarea: 40 – 142 kvm

För mer info kontakta ansvariga mäklare:
Ulrika Lööf, Fastighetsmäklare
Tel. 070-201 43 93, Mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se

Carolina Sohlberg, Fastighetsmäklare
Tel. 070-548 08 04, Mejl: carolina.sohlberg@riksmaklaren.se