Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-06-09
PRESSMEDDELANDE

Nu släpps de sista radhusen i Brf Skogsbrynet Lindbacken i Lindbacken

Nu startar försäljningen av de 15 sista radhusen i Brf Skogsbrynet Lindbacken. Totalt är det 25 radhus som ska byggas, i första etappen släpptes 10 radhus som snabbt blivit sålda. Byggherre är Gillöga AB och husen kommer från omtyckta Blooc.

– Detta är sjätte projektet med Blooc i Lindbacken och deras hus är mycket populära. Det har stor efterfrågan, säger Ulrika Lööf, VD och fastighetsmäklare på Riksmäklaren.

Skogsbrynet omfattar 25 nya stadsradhus mellan 99–124 kvm med 5 rum och kök. Radhusen är utformade med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

– Husen är smart placerade och varje länga består endast av tre till fyra hus vilket gör att det blir många gavelhus och ett luftigt och trevligt område. Dessutom ligger husen saxade vilket gör att uteplatserna blir mer privata, säger Ulrika Lööf.

Nu när de sista radhusen precis släppts har flera snabbt blivit sålda och många spekulanter hör av sig och är intresserade.

– Intresset är jättestort så det gäller att passa på nu, säger Ulrika Lööf.

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Området har vuxit fram under drygt tio år och nu återstår bara ett fåtal projekt innan Lindbacken är helt färdigbyggt.

– Vill man ha nyproduktion i populära Lindbacken är det snart sista chansen, säger Ulrika Lööf.


För mer info kontakta:

Ulrika Lööf, VD, Fastighetsmäklare
Tel. 070-201 43 93, mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra engagerade mäklare så berättar de mer.