Pressmeddelande från oss på Riksmäklaren

2021-04-09
PRESSMEDDELANDE

Nu släpps Brf Skogsbrynet – ett av de sista projekten i Lindbacken

Nu startar försäljningen av Brf Skogsbrynet i Lindbacken. Totalt är det 25 radhus som ska byggas, i första etappen släpps tio stycken. Byggherre är Gillöga i samarbete med Blooc.

– Detta är sjätte projektet med Blooc i Lindbacken och deras hus är mycket populära så det kommer vara stort tryck på dessa radhus, säger Ulrika Lööf, VD och fastighetsmäklare på Riksmäklaren.

Skogsbrynet omfattar 25 nya stadsradhus mellan 99–124 kvm med 5 rum och kök. Radhusen är utformade med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

– Husen är smart placerade och varje länga består endast av tre till fyra hus vilket gör att det blir många gavelhus och ett luftigt och trevligt område. Dessutom ligger husen saxade vilket gör att uteplatserna blir mer privata, säger Ulrika Lööf.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt man behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

– Det är välplanerade invändigt med 3-4 sovrum och många fina detaljer. Bland annat har Blooc egendesignade speglar och lampor som bara finns i dessa hus, säger Ulrika Lööf.

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Området har vuxit fram under drygt tio år och nu återstår bara ett fåtal projekt innan Lindbacken är helt färdigbyggt.

– Vill man ha nyproduktion i populära Lindbacken gäller det att passa på nu, säger Ulrika Lööf.

 

För mer info kontakta ansvariga mäklare:
Ulrika Lööf, Fastighetsmäklare
Tel. 070-201 43 93, Mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se