Felicia Lindberg

Från gymnasiepraktikant till kundvårdskoordinator

Från gymnasiepraktikant till kundvårdskoordinator

För två år sedan, när Felicia Lindberg gick andra året på gymnasiet, började hon sin praktik på Riksmäklaren i Uppsala. Direkt efter studenten började hon arbeta som kundvårdskoordinator.
– Jag trivs jättebra här på Riksmäklaren, säger Felicia Lindberg.
Redan tidigt började Felicia intressera sig för mäklaryrket. Men första året på gymnasiet praktiserade hon i en sportbutik.
– Jag tänkte först inte på att man kunde ha praktik på ett mäklarkontor men på hösten i årskurs två kontakta jag flera mäklarkontor och hamnade till slut på Riksmäklaren på Skolgatan.
Sedan starten för två år sedan har hon känt att det är mäklare hon vill bli. Och direkt efter studenten började Felicia arbeta som kundvårdskoordinator.
– Jag tog studenten på en fredag och på måndagen efter började jag jobba, säger hon.
I arbetet har Felicia kontakt med Riksmäklarens kunder genom att följa upp med personer som varit på visning eller på annat sätt varit i kontakt med Riksmäklaren.
– Det blir många telefonsamtal. Jag tycker det är jättekul att få prata med våra kunder och hjälpa dem, säger Felicia.
Just nu jobbar Felicia samtidigt som hon kompletterar gymnasieutbildningen och planen är att söka in till mäklarutbildningen till nästa höst.
– Mäklaryrket känns helt rätt för mig och jag trivs jättebra på Riksmäklaren med mina kollegor. Vi har väldigt bra gemenskap och här kan jag verkligen vara mig själv, säger Felicia Lindberg.
Felicia Lindberg
felicia.lindberg@riksmaklaren.se
070-352 81 00

 


Funderar du också på mäklaryrket? Kontakta Ulrika Fransson så berättar hon mer!
Ulrika Fransson, Marknadsansvarig/Koordinator
ulrika.fransson@riksmaklaren.se
070-728 75 72