Covid-19 – så arbetar vi

Förtydligande angående Riksmäklarens rutiner i samband med covid-19.

Förtydligande angående Riksmäklarens rutiner i samband med covid-19

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker. Vi vill därför förtydliga hur vi arbetar för att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset).

 

VÄRDERING: Vi erbjuder värdering av din bostad via; personligt möte i ditt hem, enkelt videosamtal eller online med hjälp av bilder.

FÖRSTA MÖTE: Vi erbjuder ett personligt möte i hemmet men möjligheten finns även att ta mötet via ett videosamtal.

STYLINGKONSULTATION: Vi erbjuder stylingkonsultationer via; personligt möte i ditt hem och videosamtal.

VISNING: Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Vi erbjuder privata och öppna visningar i bostaden, men du kan även koppla av med en kaffe och följa med på vår onlinevisningar. Vi har både öppna och privata onlinevisningar, där du även kan kommunicera med mäklaren under visning.

  • Vi undviker handskakningar och försöker att hålla avstånd till andra besökare under visningen av bostaden.
  • Vi begränsar antalet personer som befinner sig på visningen samtidigt, samt prioriterar i möjligaste mån att i största möjliga mån genomföra enbart förbokade visningar.
  • Inga Riksmäklaren-anställda eller mäklare som har befunnit sig i ett riskområde under de senaste 14 dagarna, alternativt känner sig sjuka, är närvarande vid visningen.
  • Har du varit i ett riskområde under de senaste 14 dagarna eller känner dig sjuk, ber vi dig vänligen att prata med mäklare innan visningen för att om möjligt få en privat presentation av bostaden vid ett senare tillfälle.
  • I största möjliga mån erbjuder vi även privata visningar av bostaden.

KONTRAKTSSKRIVNING OCH TILLTRÄDE: Vi erbjuder alltid våra kunder möjligheten att ses över ett personligt möte men det går även bra att lämna fullmakt.

 

För oss är det viktigt att både säljare, köpare och mäklare känner sig trygga och säkra – om vi kan hjälpa Dig på något annat sätt är du varmt välkommen att höra av dig så lyssnar vi och försöker anpassar oss efter dina önskemål tel. 018-13 98 50.

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet