50

Tuff marknad kräver ödmjuka mäklare

Vi har förmedlat bostäder i 50 år och samlat den kunskap och erfarenhet vi behöver för att hantera en tuff marknad.  Är du den vi söker?

Vill du som mäklare ha bra förutsättningar för att lyckas på den här marknaden?

Hos Riksmäklaren blir du en del av ett ambitiöst team med gemensamma försäljningsmål, du styr din arbetstid själv och har förmånliga lönevillkor.
På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet. Vi ser oss själva som en samarbetspartner under lång tid där vi finns med i hela din bostadskarriär – allt från köpet av studentbostaden som var den första bostaden till att hjälpa dig att hitta drömvillan. Vi finns alltid tillhands när du behöver hjälp, vare sig du ska köpa eller sälja.
Du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter och är inte styrd inom en viss bostadstyp eller område, utan kan sälja allt ifrån lägenheter till tomter och lokaler. I detta lönsamma, expansiva företag kommer du känna att du kan vara med och påverka, samt ha en hög grad av frihet under ansvar.

Kort om oss
I Uppsala startades Riksmäklaren 1974 och vårt kontor är centralt beläget på Skolgatan 33B, Främre Luthagen.

Vi är verksamma inom Uppsala kommun, Knivsta kommun och Östhammars kommun med tyngdpunkt på Uppsala stad och dess kransorter, Vi hjälper till med förmedling av bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter. Vi har även hand om ett flertal större nyproduktionsprojekt.

Hos Riksmäklaren är alla medarbetare lika värdefulla och alla har sin viktiga funktion i det lagarbete som vi värderar mycket högt. Våra medarbetare är engagerade, drivna och jobbar hårt mot sina individuella mål, samtidigt som vi tillsammans strävar mot företagets gemensamma mål. För oss är det lika viktigt att vara driven och säljorienterad som att vara en ödmjuk lagspelare.

 

Kontakta delägare Thomas Lüllmaa på tel. 070-591 65 36 för ett förutsättningslöst möte över en lunch.

Riksmäklaren – Mäklaren genom livet