Nu är första spadtaget för etapp 2 av Åhusvången taget

Nu inleds etapp 2 av Åhusvången, först ut är 14 bostäder i Brf Talja fördelat på både radhus och lägenheter i en fantastisk omgivning.
– Det blir en fin mix av bostäder där radhusen har jättetrevliga uteplatser, säger Ulrika Lööf, fastighetsmäklare på Riksmäklaren.

Nu inleds etapp 2 av Åhusvången, först ut är 14 bostäder i Brf Talja fördelat på både radhus och lägenheter i en fantastisk omgivning.

– Det blir en fin mix av bostäder där radhusen har jättetrevliga uteplatser, säger Ulrika Lööf, fastighetsmäklare på Riksmäklaren.

Första spadtaget

I samband med det första spadtaget för etapp 2 bjöd byggherren Gillöga in till stort event där bland andra Kristianstads kommun, byggaren Gösta Bengtsson, Riksmäklaren och Ottos glass fanns på plats. Dessutom var nyfikna Åhusbor samt spekulanter och köpare på plats för en härlig dag Åhusvångens sköna vårsol.

– Åhusvången visade sig verkligen från sin bästa sida, säger Ulrika Lööf.

Intresset är stort för de nya bostäderna. Markarbetet är i full gång och bostäderna beräknas stå färdiga under 2024.

– Trots att vi är i ett tidigt skede är redan två bostäder sålda. Nu kommer vi att visa på plats varje vecka. Som spekulant kan man komma ut och se exakt var bostäderna kommer att byggas, dessutom finns materialval på plats så man kan få se och känna ordentligt, säger Ulrika Lööf.

Etapp 2 i Åhusvången

Mer info kring projektet
Åhusvången blir en trygg och mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av vidsträckta slätter, Golfklubben, park och förskolor. Granne med vita stränder och anrika sommarstaden Åhus. Här skapas ett område med unik karaktär och atmosfär – en drömplats att växa upp på, som är trygg, kul och där kompisarna är många. För dig som önskar ett kvalitativt boende där den sociala samvaron är nära och den aktiva livsstilen är stenkast bort. Här finns boende för barnfamiljen där kompisar för barnen är många i trygg miljö med säkra vägar till förskola och skolor. För dig som säljer villan är det här en perfekt plats för enklare boende och tid för en aktiv livsstil, ta med vännerna på en golfrunda eller ta med barnbarnen för en picknick på stranden, endast 10 minuters cykeltur. För den som önskar ett lättskött boende med härlig terrass nära havet är en av etagelägenheterna helt perfekt. Åhusvången för tankarna tillbaka till den klassiska arkitekturen som kännetecknar Åhus och Skåne men i modern tappning som även knyter an till dagens sociala och aktiva livsstil – Vi trivs att umgås med vänner och familj i våra hem i en trygg miljö.

Är du intresserad av Åhusvången och Brf Talja?

Kontakta Riksmäklaren så berättar vi mer!

 

Ulrika Lööf, fastighetsmäklare
ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93

 

Sisela Rosman, fastighetsmäklare
sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02