50
RM+
LINDBACKEN - Brattbacksvägen 109 - Uppsala

HUS MED HÖG KVALITÉ OCH UTSIKT MOT NATUREN.

Friliggande villa 144 kvm (+22kvm) 1093 kvm (tomtarea) 7 250 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Brattbacksvägen 109 7 250 000 kr
Intresseanmälan

HUS MED HÖG KVALITÉ OCH UTSIKT MOT NATUREN.

Toppläge mot natur- och skog på en solig tomt ligger detta 1-planshus av Eksjöhus populära modell Prio 2, ett perfekt hus för barnfamiljen med fyra sovrum och stora sociala ytor. Huset är mycket välhållet med påkostade materialval och präglas av det fina läget där de flesta rum erbjuder den rogivande utsikten mot skogen.

Husets som är i 1-plan med en yta om 144 kvm är perfekt planerat för barnfamiljen där alla kan samlas i husets hjärta, kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med ett rymligt kök som bjuder in till matlagning med gott om bänkytor och ett vardagsrum där en stor soffgrupp får plats. Vidare finns utgång till uteplats med det fina insynsskyddade läget mot skogen. Alla i familjen får sin privata del av huset, på den ena sidan finns ett större sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till altan samt gott om förvaring. Intill finns ett rymligt påkostat badrum. På den andra sidan av huset finns tre sovrum för barnen som samlas kring ett allrum, en plats för barnen att leka och umgås med sina kompisar. I den här delen av huset finns ett badrum med dusch samt en klädkammare. Tvättstuga med groventré.

Har ni en stor familj med många som kommer på besök? Här finns gott om plats för bilar med dubbel carport och en stenlagd uppfart - som mest har upp till 13 stycken bilar fått plats här. Intill carporten finns ett rymligt förråd.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Huset är besiktat och försäkrat genom Anticimex för dolda fel i upp till 10 år.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
144 m² + 22 m²
Tomtarea
1093 m²
Pris
7 250 000 Kr (eller bud)

Planlösning

HALL (7,5 KVM):
Trevlig och välkomnande hall där du har direkt vy mot fönstren i vardagsrummet med dess härliga utsikt mot skogen bakom. Hallen har ljust klinker på golvet och vita väggar. Spotlights i taket.

VARDAGSRUM (37,2 KVM):
Från hallen kommer du direkt till vardagsrummet som ligger i en halvöppen planlösning mot köket. Här kan du möblera med en rejäl soffgrupp och ändå ha yta kvar. Här finns utgång till altan och trädgård med ett fantastiskt insynsskyddat läge mot naturen bakom huset. Önskas ytterligare ett rum i huset, då finns möjligheten att dela av vardagsrummet. Ekparkettgolv och vita väggar.

KÖK (20,5 KVM):
I en trevlig lösning med bardisk mot vardagsrummet ligger köket som är stilrent och påkostat. Här finns plats för ett matbord som rymmer 6-8 personer. Inredning från Vedum med vita spegelluckor, vitt kakel ovan bänkskivor i granit. I taket och under skåpen finns spotlights och i inredningen finns inslag av vitrinskåp med belysning. Maskinell utrustning i rostfritt med induktionshäll, frihängande spisfläkt, inbyggd ugn och micro, kyl och frys, diskmaskin.

TVÄTTSTUGA (7,3 KVM):
Intill köket finns tvättstuga med groventré. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva med underlimmad diskho. Här finns gott om arbetsytor. Mönstrat klinker på golvet och vita väggar.

SOVRUM 1 (13,6 KVM):
För föräldrarna så finns ett rymligt sovrum med ett rogivande läge mot skogen. Här finns utgång till altan och trädgård samt gott om förvaring i skjutdörrsgarderob med speglar. Ekparkettgolv och vita väggar.

BADRUM 87,3 KVM):
Intill sovrummet finns ett privat badrum som ger en lyxig känsla med genomgående mycket fina materialval. Vitt kakel på väggarna med mörkt marmorerat golv, mosaik i grå nyans i duschhörn takdusch och väggar i klarglas. Vidare utrustat med tvättställ som har kommod med svart lådfront, spegelskåp med belysning, handuksstork, toalett och spotlights i taket.

SOVRUM 2, 3 & 4 (9,3 KVM):
Jämstora sovrum för barnen som alla är placerade i en separat del av huset tillsammans med allrum och duschrum. Samtliga rum har ekparkettgolv och vardera en garderob.

ALLRUM (12 KVM):
Intill sovrummen finns ett allrum som blir en perfekt plats för barnen för lek eller en mysig filmkväll med sina kompisar. Rummet har vita väggar och ekparkettgolv.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD (1,5 KVM):
Intill sovrummen finns en klädkammare som ger gott om förvaring.

DUSCHRUM (3,9 KVM):
Även detta i ett mycket fint utförande med vita helkaklade väggar och vitt klinker på golvet med svarta inslag. Dusch med takdusch och väggar i klarglas. Tvättställ med kommod som har vita lådfronter, spegelskåp med belysning toalett. Spotlights i taket.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 24:16

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med ett mycket fint läge mot skog- och natur bakom som både ger grönskande utsikt och ett privat läge. På framsidan avgränsar murar mot gatan och vid carport och entré finns stenläggning.

Uteplats

Från sovrum och vardagsrum nås altan på husets baksida med ett mycket fint läge mot skogen. Hit når solen på förmiddagen och fram mitt på dagen.

Bilplats

Dubbel carport med plats för två bilar samt plats för många bilar på den stenlagda uppfarten - det är perfekt för er som har stor familj och många som kommer på besök - över 10 bilar kan få plats!

Byggnad/Storlek

1 plan, 144 kvm + 22 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fibernät.

Övriga utrymmen

Dubbel carport med rymligt förråd.

Ekonomi

Pris: 7 250 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 4 107 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 478 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2015. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 5 100 000 kr.

Driftkostnad summa: 54 078 kr/år
El: 39 928 kr/år
Vatten-avlopp: 8 400 kr/år
Försäkring: 5 750 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2024-04-30. Förbrukning: 45 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 81 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:12 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Brattbacksvägen 109 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus